Principalele agregate frigorifice propuse de producatorul Industrial Cold

Vitrinele frigorifice orizontale

Modele prevazute cu un compresor inclus in ansamblul lor, destinate afacerilor alimentare de mici dimensiuni, cat si vitrine frigorifice realizate pentru supermarketurile ample, sistemele lor fiind conectate la anumite agregate frigorifice existente in exterior – ambele categorii fac parte din categoria vitrinelor comercializate de Industrial Cold, brandul care sprijina retailerii din segmentul alimentar. Fiecare exponat adus spre vanzare este prevazut cu un sistem interior de iluminare, cu o magazie refrigerata dar si cu suprafete de lucru confectionate integral din inox 100%. Temperaturile de lucru propuse de aceste vitrine frigorifice depind de alimentele continute, dupa cum urmeaza: intre 0- 7 grade Celsius pentru peste, lactate, patiserie, si in registrul negativ, respectiv -18 -15 grade pentru cele congelate.

Rafturile frigorifice

Spre deosebire de vitrinele frigorifice, rafturile sunt recunoscute pentru ca gazduiesc alimentele ambalate, fie ca au la baza legumele, fructele , carnea sau produsele lactate. Specialistii din spatele brandului Industrial Cold aduc pe piata in egala masura rafturi simple, furnizate individual, cat si versiuni multiplexate, ce pot fi aranjate in magazinul alimentar dupa propriile dorinte ale proprietarilor. Mai mult decat atat, unele dintre acestea vin accesorizate cu anumite baze ce sustin in designul lor carlige de diverse dimensiuni, asta pentru a fi vanzatorilor mult mai facil sa isi agate preparatele speciale din carne pentru un plus de vizibilitate. Polite ajustabile, iluminat interior si accesorii numeroase, asa cum sunt port – preturile – motivele pentru care rafturile frigorifice marca Industrial Cold raman prima alegere a retailerilor alimentari.

Camerele frigorifice

Bineinteles, cea de-a treia categorie a agregatelor frigorifice indispensabile este reprezentata de clasicele camere frigorifice, definite de un registru negativ de temperaturi, gata sa mentina produsele congelate in stare optima. In plus, acestea sunt prevazute cu usi transparente pentru un plus de organizare si de vizibilitate, insa pot fi achizitionate si in varianta cu usi „pline” – realizate integral din inox, pentru ca apoi sa fie vopsite in camp electrostatic. Spre deosebire ce rafturile frigorifice, camerele nu consuma la fel de multa energie, ele fiind mai tot timpul inchise si ferite de interactiunea cu potentialii clienti.

Insule de refrigerare

Un retailer care doreste sa isi completeze eficient arsenalul de agregate va opta si pentru insulele de congelare din gama de echipamente Industrial Cold, acestea oferind acces direct clientilor la produsele continute. Ca orice alt model de agregat frigorific inchis, insula de refrigerare include in ansamblul sau un sistem de iluminare, dar si accesorii care faciliteaza distributia produselor congelate, asa cum sunt popularele cosuri confectionate din sarma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *