2 din 3

Mă, tare fain îi! Vedeți, asta e civilizația în care trăiesc eu. Restul, nu vreau s-aud, nu mă interesează. În seara asta, doritorul de muzică live din Sibiu avea trei opțiuni de petrecere a timpului.

Eu am reușit să ajung la două evenimente. I-am văzut pe sibienii noștri dragi de la Plenty și am prins a doua parte a concertului celor de la Byron. I-am ratat de data asta pe Guilty lemon. Ce să-i faci, next time.

Mă, și așa fain îi! Joi seara să vezi două locații pline de oameni civilizați și cu plăceri deosebite. În plus, explozia de evenimente din ultima vreme din orașul ăsta… pheeei, mai mare dragul! Săptămâna viitoare clar îl vedem pe Ducu Bertzi.

Revin la ideea cu civilizația. În sfârșit se întâmplă evenimente des. De la concerte cu formații foarte cunoscute la evenimente micuțe și familiale. Mă gândesc la poveștile cu trupele din America, ce porneau drumul spre marele succes cântând prin localurile din orașele de baștină. Se ia una bucată formație din Sibiu – Plenty. Se adaugă un băruleț, nu mare, nu extrem de mic, numai bun cât să fie confortabil. Se adaugă niște oameni, pe măsura locației. Jumate se cunosc între ei, jumate se cunosc cu membrii formației. Și iese o seară extraordinară, cu muzică și atmosferă de calitate și un sentiment taaaare mișto.

Ce ziceați că s-o dat la știri azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *