Despre haine si nu numai

Nu știu cum se face, dar cum mă pălește ocupațiunea sau nestarea de scriitură, cum mă miros câțiva oameni și sar să-mi dea de lucru. Așadar, am două restanțe lepșenești.

Maria mă întreabă dacă sunt fashion victim. Fashion victim în nici un caz. Pentru că fashion victim după părerea mea se numește ființa care schimbă garderoba după tendinții sezonului și nu știu zău ce român normal, muncitor cinstit, își permite așa ceva. În plus, cred că e destul de greu să te ții tot timpul la curent cu tendințele și să reușești în același timp să păstrezi un ceva personal.

Dacă trebuie să-mi descriu stilul vestimentar, o să-l descriu ca moody. În ultima vreme au apărut ceva elemente domnișorești la mine, așa că într-o zi sunt în adidași și într-o zi sunt pe tocuri. Îmi place cum se vede lumea de la câțiva centimetri mai sus, dar depinde mult de dispoziția în care mă trezesc. Mai lucrăm la capitolul ăsta.

Cred că dacă tot am pornit pe subiectul ăsta, ar trebui să cerem și părerea unui specialist. Presimt că o să fie diferită de a mea și sigur o să fie educativă. Diana, ai legătura!

A doua leapșă… next on Baywatch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *