Bicicleta zilnică – un proiect pentru Sibiu

Sibiul a fost dotat de curând cu niscaiva piste de biciclete din mărinimia municipalității. Și cum e foarte drăguț să mergi cu bicicleta, faci o mișcare, salvezi un plămân, nu e la fel de drăguț s-o legi de pomi când ajungi la destinație.

Și uite-așa, s-a adunat bloagherul sibian și s-a gândit să dea și el o mână de ajutor. Proiectul Bicicleta zilnică propune amplasarea de rasteluri de biciclete în cât mai multe zone din orașul Sibiu. N-am studiat eu prea mult ce face Reiffeisen comunități, dar am înțeles că oferă ceva finanțare pentru proiectele pe care și le dorește fiecare comunitate.

Așadar, comunitate sibiană, dacă îți dorești să te plimbi cu bicicleta prin urbe în condiții cât mai decente, citește mai multe detalii despre proiect sau, dacă te-am convins deja, dă un vot proiectului (va trebui înainte să-ți faci cont, dar dureaza 2 minute în total).

PS. Și no că mi-am amintit. Ce tăt dau înainte bucureștenii și alții cu ”bicla”?! Auzi că, te dai cu bicla? Se zice ”biță” bă! Mă dau cu bița!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *