Damn Facebook – era cat pe ce sa o patesti!

Era să mă cert azi rău cu Facebook-ul. Cred că am călcat într-unul din gândacii lui cu un status azi. Vedeam notificări că lumea comenta, dar comentariile nu le vedeam. Le-am văzut o dată, am comentat și eu… în triplicat, pentru că nu părea să-mi ia Enter-ul. Apoi au dispărut din nou toate comentariile. La ora la care scriu, încă plutesc prin Triunghiul Bermudelor al Facebook-ului probabil.

Și când mă pregăteam să-mi amintesc ca tot omul, că

nesimțiții ăia, unde io dau Like la o pagină și nu-i văd de fapt update-urile, unde am prieteni cu care m-am împrietenit acu’ o grămadă de vreme și care nu mai apar deloc în fața ochilor mei – că mi le-ascund ei pe toate ca să facă bani!

(Da, ignorând pe moment că dacă mi-ar arăta într-o zi tot conținutul care ”mi s-ar cuveni”, m-aș simți copleșită, aș zice ”ce dracu-i cu toate porcăriile astea?!” și nu m-aș mai întoarce neam. Asta-i altă poveste, pentru momentele când ești calm!!!)

am tras aer in piept de trei ori, am zis Serenity now! și m-am hotărât să fac o treabă utilă până mă calmez. Așadar…

Cum poți să te asiguri că vezi toate update-urile care te interesează pe Facebook?

Eu am pornit de la o pagină, foarte la întâmplare , How to Web.

  1. Colț dreapta sus, Add to Interest Lists, apoi creat o nouă listă de interese.
  2. Alegi din stânga ce vrei să adaugi – pagini, prieteni, oameni la care te-ai abonat, și selectezi profilele pe care vrei sa le adaugi listei.
  3. Dai un nume listei, faci setările de vizibilitate (cine poate vedea și urmări lista – doar tu, doar prietenii tăi, toată lumea).
  4. Odată creată, lista îți apare în meniul din partea stângă a paginii. Mai e și aici o șmecherie, pentru că la un moment dat Facebook poate considera ca nu e interesantă, și o va ascunde (așa cum face și cu unele grupuri în care ai intrat, cu alte liste la care te-ai abonat etc.). De aceea, e bine să o treci la Favorites.
  5. Tadaaa! O să vezi în dreptul ei numărul de update-uri pe care le are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *