Dupa un an…

Azi împlinesc un an de când m-am mutat în București. De fapt, fix un an de la prima mea zi de lucru la How to Web – un an și-o zi cred de când am pus băgăjelele în Golan și mi-am luat lumea-n cap.

A fost un an în care am scris foarte puțin spre deloc aici. Am scris mai mult drafturi pe care n-am îndrăznit să le public. Pentru că, după cum constat uitându-mă în urmă, schimbările majore și primii pași pe tărâmuri noi vin cu o anumită cantitate de nesiguranță, de teamă de a nu spune ceva greșit, de teamă de a nu fi perceput greșit. Acu’, zic că-i de-ajuns. Un an ar trebui să fie destul cât să zici că te-ai cam prins pe ce lume trăiești.

Și-n caz c-o mai citi cineva interesat, să fac un scurt rezumat. Pentru ei și pentru mine:

În anul ăsta am locuit în două apartamente și mă pregătesc săptămâna asta să mă mut în al treilea. Am descoperit că descurcatul pe harta de la metrou e floare la ureche pentru mine, și de vreo lună am prins curaj să merg chiar și cu tramvaiul. Am descoperit cum e să drămuiești ultimul leu ca să ai de-o mămăligă cu lapte înainte de ziua de salariu, și de-asemenea cum un sutien rupt nu se aruncă, ci se coase.

Am descoperit foarte multe afaceri IT care se construiesc în România și prin regiune, și am învățat câte ceva despre modul în care se plănuiesc și dezvoltă ele din punct de vedere al business-ului.

Am fost la câteva concerte, câteva piese de teatru, câteva meciuri de fotbal. Mult prea puține din zona asta, trebuie să recuperez.

Cred că am învățat multe despre viață, că am descoperit destule despre mine. Cred că m-am și schimbat puțin. Zic eu, în și mai bine! :)

Și de-acu’ încolo, o să mă străduiesc să-mi revin cu scrisul. Promisiune către mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *