Autoritatilor le place sa fie surprinse

În primă fază, mi-am zis că nu o să scriu despre iarna și despre cum tratează autoritățile problema zăpezii abundente. Am înțeles că prima dată am fost luați prin surprindere. Dar, a doua oară ce facem?

Nu mă refer la adunat zăpada din fața blocului, nici la faptul că mâine dimineața probabil că nu o să-mi mai găsesc mașina în parcare. Asta e problema mea, a noastră, a locatarilor și pe cuvântul meu că timișorenii chiar au ieșit în stradă și au curățat mormanele de zăpadă. Oricum, pe străzile secundare din oraș e durere.

Dar, drumurile, arterele, bulevardele principale? Ce facem cu ele, dragi autorități?

Ma plimbam aproape toată ziua cu treabă, dintr-o parte a orașului până-n cealaltă. În afară de un utilaj RETIM, de mărimea unei mașini de minigolf, rătăcit și ăla pe o străduță ticsită cu zăpadă dintre blocuri, n-am văzut nicio activitate. Să ne înțelegem: nici măcar UN UTILAJ, 1!, O mașină de deszăpezit, una!, 1!, n-am zărit pe drumurile din Timișoara! Măcar așa, de ochii lumii, să văd că trece un astfel de utilaj pe lângă mine, poate nu m-aș mai fi simțit atât de ignorată de autorități în fața ninsorilor ce par să nu se mai sfârșească…

Și să nu-mi spuneți amu că autoritățile au fost surprinse și de data asta, în condițiile în care culorile României nu se mai schimbă dintr-un galben ș-un portocaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *