Ce faci de Valentine’s Day?

Gen.
În primă fază am vrut să scriu asta prin 12 sau 13 februarie. Dar am văzut că deja apar articole de Valentine’s Day.
Dacă pe Feisbuc ai setat la Relationship Status – In a relationship with Xulescu sau Xuleasca, n-are rost să mai citeşti şi continuarea acestui post. Mbine. Hai, treacă de la mine, dacă tot te roade curiozitatea…
Aşadar, voi, noi, oamenii single cuc, ce facem de Valentine’s Day? Ne lăsăm hărţuiţi de invazia de inimioare, ursuleţi de pluş şi alte chinezării pe care o să le vedem la miile de cupluri care, vezi tu Doamne, ce mult se iubesc de Valentine’s Day şi ies în oraş într-un număr atât de mare, încât ai crede că eşti la vreun maraton?
Deci, serios, voi, single cuc people, ce faceţi în 14 februarie? Aaa, aham, faceţi abstracţie!
Şi eu mă gândeam tot să fac abstracţie, ce coincidenţă. De fapt, am un plan şi mai bun: având în vedere că Valentine’s Shit cade luni, în weekend o să mă megapetrec (că doară trebuie să sărbătoresc terminarea sesiunii), nu o să dorm deloc, da’ deloc. O să mănânc bine duminică, ca să nu cumva să mă răpună foamea luni. Şi luni… luni o să dorm toată ziua! Nici măcar nu o să mă chinui să fac abstracţie, că o să vină totul de la sine.
Practic o să mă culc în 13 februarie şi o să mă trezesc direct în 15 februarie. Bună afacere, nu? Ca şi când n-ar exista ziua de 14 februarie pe calendar. Nici nu o s-o simt. O să fie Sleepy Valentine’s Day, am zis!

Dacă aveţi alte idei mai bune, împărtăşiţi-le şi cu mine, bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *