Un espressor de calitate este tot ce are nevoie o familie care se respecta pentru a se trezi cum se cuvine

Fiecare avem tabieturile noastre si cu toti stim asta. Nu se compara nimic cu o dimineata in care suntem somnorosi  si mergem la bucatarie pentru prepararea unei cafele bune, aromate, pe care sa o savuram in tihna, citind ultimile noutati din presa.

De cele mai multe ori ne multumim cu putin si alegem cafeaua de ibric, insa aceasta poate fi preparata intr-un singur fel, singura diferenta fiind facuta de tarie si aroma.

De ce sa nu alegem noi sa bem o cafea pe placul nostru si sa avem posibilitatea sa o preparam asa cum dorim? Fie ca ne place  cu putin lapte, fie cu o alta aroma, avem posibilitatea sa ne preparam orice dorim  daca avem un espressor automat de calitate in bucatarie.

Probabil ne gandim ca asemenea dispozitive performante, capabile sa ne ofere diversitate in alegeri  au un pret exorbitant, insa nu trebuie sa ne facem griji deoarece un astfel de accesoriu de bucatarie in timp va fi un real castig, atat pentru a ne incanta partenerul de viata cat si familia cu o cana de cafea buna de dimineata.

Mai jos, pentru a nu va mai tine in suspans va vom prezenta cateva modele care in opinia noastra sunt perfecte pentru bucatarii si care nu sunt deloc scumpe in comparatie cu ceea ce stiu sa faca.

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108

Acest espressor este foarte usor de utilizat, iar butoanele sale ne va face sa alegem intuitiv orice forma de cafea dorim, indiferent de tarie sau aroma.

Are un compartiment de cafea de 500g si poate prepara 4 tipuri de cafea pentru a va delecta si a va face dimineata mai frumoasa.

Beneficiaza de functie autocuratare asa ca nu trebuie sa ne facem griji asupra intretinerii.

Totul la doar 1170 lei, pret redus cu peste 35% fata de valoarea sa initiala.

Espressor super-automat Philips HD8844/09

Acest espresor ne permite sa ajustam usor pozitia gurii de scurgere a cafelei si poate umple chiar si o cana de pana la 15 cm.

Datorita setarilor de concentratie si tarie puteti obtine cu usurinta cafeaua pe care v-o doriti functie de preferintele avute.

Este usor de folosit, afisajul fiind unul usor de intuit fara sa fie nevoie sa consultam manualul foarte des.

Rasnita ceramica ne permite performante ridicate si silentiozitate ori de cate ori o solicitam.

La doar 1620 lei, redus cu 40% fata de valoarea sa initiala, acest espressor poate sa fie cu siguranta un prieten de nadejde al bucatariei tale timp indelungat.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *