Nu risca un accident la locul de munca! Poarta ochelari pentru protectia ochilor

Cu toti stim ca la nivelul propriului loc de munca, daca exista un risc ridicat de accidentare, trebuie sa dispunem de echipamente de protectie adecvata, conform normelor aflate in vigoare.
Daca angajatorul nu ni le asigura, atunci cu siguranta trebuie sa luam calea unui magazin, fie real, fie virtual, pentru a ne asigura integritatea corporala si, de ce nu, o eficienta mai mare in munca.

Unul din cele mai solicitante domenii care solicita echipamente de protectie adecvate este cel al constructiilor, acolo unde muncitorii se expun zilnic mai multor pericole. Unul din cele principale se rezuma la caderea in gol de la anumite inaltimi, in special daca se lucreaza pe schele sau pe diferite ansambluri metalice nefinalizate.

Insa, daca aducem in discutie si folosirea diferitelor utilaje de mare anvergura sau care emit diferite radiatii sonore sau flacari, atunci nu putem sa nu facem referire la ochelari de protectie pentru constructori, care trebuie alesi functie de standardul european adecvat.

Acesti ochelari de protectie nu numai ca iti asigura integritatea analizatorilor vizuali, dar aduc in discutie si manuirea cu spor a unor utilaje care sunt de mare anvergura si la care stau la baza diferite procese fizice sau chimice.

In ce alte domenii am mai avea nevoie de ochelari protectie?

Unul din cele mai des intalnite domenii unde este nevoie de un asemenea echipament este de departe sudura, acolo unde aparatul de lucru poate emite scantei, ce pot fi cu adevarat nocivi pentru integritatea ochilor.

Daca o singura scanteie ne-a ajuns la nivelul ochiului, putem avea parte de o orbire temporara sau de ce nu de una totala, lucruri care cu siguranta nu ni le dorim. Insa, putem achizitiona si o gama aparte de echipamente, precum ochelarii de protectie cu lentile antizgariere, perfecti pentru domenii in care conditiile de lucru pot fi ostile, cum ar fi taierea copacilor cu anumite tipuri de drujbe, folosirea polizoarelor unghiulare, a diferitelor utilaje sau slefuitoare cu banda.

Pentru acest lucru este ideal sa-ti orientezi toata atentia in mediul online, acolo unde vei gasi cele mai profesionale modele la preturi cu adevarat avantajoase.

Ochelari Draeger X PectSugestia zilei in materie de ochelari pentru protectie

Una din cele mai bune variante propuse de producatori este de departe Draeger X-Pect, ochelari de protectie ce au la baza un material rezistent cu proprietati anti-zgariere. Acestia includ chiar si o protectie anti-solara, care sa ne fereasca de diferite radiatii nocive.Valoreaza doar 23 lei, un pret convenabil care va poate ajuta sa aveti parte protectie pentru ochi la locul de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *