Camera foto a noului iPhone 7

Apple lanseaza odata cu noul model de iPhone 7 o camera foto care poate fi folosita pe timpul noptii, avand o calitate foarte buna a pozelor facute. Iphone este unul dintre cele mai folosite modele de smartphone-uri, chiar daca pretul acestora nu este tocmai accesibil.

Calitatea camerelor foto ale telefoanelor iPhone au fost demonstrata de la un model la altul. In comparatie cu alte telefoane, acestea redau cele mai bune imagini surprinse de clientii celor de la Apple, asa ca noul model ajuns deja la numarul 7 nu putea sa dezamageasca. Cand vine vorba despre un display iPhone 7, acesta este cu mult superior din punct de vedere calitativ, avand cele mai bune culori si senzori utilizati in buna functionare a telefonului.

Capacitatea camerei foto a fost testata in locuri cu lumina slaba, insa a reusit sa surprinda asteptarile prin functionalitatile care completeaza perfect lipsa luminii naturale sau artificiale, precum si culorile redate. Ecranul unui iPhone 7 afiseaza imaginile la o rezolutie si calitate foarte buna, iar camera foto este menita sa transforme puterea intunericului, oferind imagini clare si bine conturate.

Modelul iPhone 7 si-a prezentat inca de la lansare fotografiile realizate cu camera foto, care estompeaza artistic fundalul si aduce subiectul intr-un relief mai clar. Camerele inteligente ofera o comoditate extraordinara, deoarece puteti sa incarcati imaginile pe care le filmati mult mai rapid in comparatie cu o camera traditionala. Exista numeroase caracteristici suplimentare ale camerelor obisnuite, cum ar fi facilitarea capturarii fotografiilor in acelasi timp cand filmati, lucru pe care il face si camera noului iPhone.

Iphone 7 specificatii

O camera foto a unui iPhone 7 este foarte compacta, fotografiile sunt usor de stocat, obiectivul este bine protejat, iar interfata este usor de utilizat. Ajutstarea punctelor de focalizare si compensarea expunerii sunt usor de manevrat datorita ecranului tactil.

Designul modelului iPhone 7 este complet nou, cu specificatii interne imbunatatite. Principalele modificari constau in paleta de culori folosite. Exista 3 culori noi ale modelului si anume gri, negru si negru mat. Straluceste destul de mult, ofera impresia ca este realizat din sticla, acesta aratand foarte bine in oricare dintre aceste modele. Diplay-ul are insa aceiasi pixelii-pe-inch si anume 326 ppi, insa ecranul este mai stralucitor datorita functiei de Retina HD, oferind o gama larga de culori vii, realiste, diferentele sunt subtile, insa daca veti compara modelul 6 cu 7, acestea vor deveni vizibile.

Numarul pixelilor de pe camera principala nu s-a schimbat, avand tot 12 megapixeli, insa functioneaza mult mai bine in intuneric, avand o stabilizare optica a imaginii, aceasta fiind o caracteristica limitata a modelelor anterioare. Exista functii imbunatatite, precum modificarea culorii blitului pentru a se potrivii perfect cu temeperatura de culoare a mediul inconjurator in care se foloseste camera foto. Este printre singurele modele de smartphone-uri care au astfel de functii ale camerei foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *