Simbolurile noastre nationale

Acum ne batem joc de toate simbolurile, ne batem joc, cu seninătate, de oamenii valoroşi ai acestei ţări, ne umilim şi ne batjocorim copiii, nu avem Stat, sau avem un stat obez şi cretin care nu e-n stare să reacţioneze la nicio provocare a realului.

O cunoştinţă îmi povesteşte că a venit la ea o femeie disperată. O femeie care neavând cu ce şi unde să-şi crească fetele a apelat la Stat. Statul a dat fetele la asistent maternal profesionist. Mama lor se duce să le viziteze. AMP (asistentul maternal profesionist) îi spune, de fiecare dată, că fetele dorm şi ea nu le trezeşte. Mama insistă. Fetele sunt chiaune de somn, ziua, aşa cum e un om când ia diazepam. Una dintre fete îngaimă: “ne dă pastile să dormim când vii tu ca să nu-ţi spunem…”. Femeia încearcă să o ia pe cea mică în braţe şi fetiţa urlă de durere. O dezbracă, pe funduleţ are o arsură. Cea mare îi spune: ” a ars-o cu fierul de călcat ca să nu mai facă pişi în pat”. Pur şi simplu nu ştiu ce să spun. Nimeni nu le poate face dreptate acestor copii, cuvântul lor nu contează. Nimeni nu-i ascultă, iar dacă vorbesc, nimeni nu-i ia în seamă. S-a făcut şi o lege chipurile să le protejeze imaginea, de fapt, să poată ascunde abuzurile celor mari. Cei care ar trebui să-i îngrijească şi de fapt, au nevoie doar de salariul acela nenorocit, pentru că sunt săraci şi nu au unde să muncească. Li s-a schimonosit şi lor bruma de suflet şi îşi varsă frustrările şi ratarea asupra acestor fiinţe nevinovate, care nu au cerut să vină în lumea asta.

Cei care-i controlează sunt chiar cei care au încredinţat copii. Nu poate exista obiectivitate. Oricum, acest sistem criminal trebuie schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *