Basorelief ex-cărnos

Din câte am înțeles, de la umeri începe călcâiul să caște și să caște și să caște AAAAAAAAAA până i se blochează mandibula. Un mic echipaj de grădinari pătrund înăuntru vârșâie, câșâie, mâșâie, gâșâie, pâșâie, șâșâie, ușâie, fâșâie, bâjbâie dinadins diverse lichide (începând cu perie de afumat apa, gnomi lichizi, un sat cu unsprezece râuri cu detalii profunde și aluminiu intitulat minutar care curge). A tot ce este vegetal atunci când vom ieși de aici va fi extrădat, chiar și straturile fine de background facial vor fi râcâite jos de peste tot, iar cele perisabile vor fi clasate drept antecedente masculine. În sfârșit, le-am găsit! Erau toate într-o cutie de lapte, una înghițindu-se pe alta, cealaltă în orificiul uneia, un flacon sincron în mărime naturală traversa pe sus. Osul muzical devenise o stalactită pasivă. Osul muzical se oxigenează. Se pare că osul muzical al unui bun instrumentist ar trebui să fie 1) plin mai curând cu aer decât cu măduvă 1) plin mai curând cu note nule decât cu note teatrale 1) plin mai curând cu fosfor decât cu distanța dintre anii 1659 și 1723. 4) Tibia și femurul au o continuă influență asupra sunetului 3) Orice notă poate fi corectată prin dezosare. De pildă, mi bemolul în poziția a patra condensează. 3) Un instrumentist perceput poate să-l fiarbă cu gamba. (•••••) Se discută despre carne deasupra meselor cu înfățișare vegetală.

se discută pe instrumente și mucozități de instrumente
se discută ca pe instrumentist să-l numim prima gânganie care îl va înlocui pe dumnezeu
se discută că am intrat și le-am vorbit prin sunetele guturale pe care câinii le înțeleg
se ascultă că toți erau împrejurul meu, imitându-mă, cum stăteam așa glazurat și în patru labe
se discută că se ridicau încordându-se și arătau ca niște capre care dansează din memorie
nu se mai discută cum unul singur rămăsese deoparte și se lăsa în voia unei bucurii nebune, aruncând în aer și prinzând în gură diverse obiecte din jur.

Din câte am înțeles, lumina piezișă a transformat în plăci roșii solzii trunchiurilor. Să verificăm și iar să verificăm. I-am lăsat să-și incendieze metalul părului de pe tâmple să verificăm mai bine. Liniile sunt lichide, verdele este o linie, infinitul este radioactiv, regnul animal are nume de frunze, totul pare în ordine. Ne-am oprit din verificat. Din câte am înțeles, cei dinaintea noastră au verificat și au avut respirația caldă chiar-chiar până ieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *