Cauti o lampa UV buna? Uite cum trebuie sa o alegi!

Nu este de ajuns sa alegeti un gel de constructie foarte bun pentru unghiile voastre,ci va trebui sa va ganditi la o lampa UV care va va oferi calitatea pe care o doriti. Va fi o provocare destul de mare pentru a alege lampa ideala, dar tinand cont de cateva sfaturi, veti constata ca veti reusi sa faceti o alegere foarte buna din catalogul de produse Magic Nails.

Ce trebuie sa stiti despre lampile UV?

Veti vedea ca exista pe piata o multime de lampi si neoane calitative, multe dintre ele regasindu-se in magazinul https://magic-nails.ro/aparatura/lampi-uvneoane. Aceste produse vor indeplini orice exigenta, ele facandu-si treaba foarte bine. Apeland la un produs de calitate, veti constata ca ati facut o alegere foatrte buna si veti aprecia acest produs foarte mult.

In ultimul timp, lampa LED sau cea combinata este alegerea multor persoane. Aceasta lampa isi va face treaba extrem de bine si veti vedea ca ea va fi alegerea cea mai potrivita pentru voi. Timpul de uscare pentru geluri de constructie in lampa UV este de 3-4 minute, iar in cazul lampii LED este de 1-2 minute.

Revenind la selectia unui gel de constructie potrivit fiecarui tip de unghii, saloanele de manichiura au cateva sfaturi utile pentru noi:

Unghii puse cu gel la lampa

Alegerea unui gel profesional pentru constructie va va putea da batai de cap, cu toate acestea daca veti tine cont de anumite aspecte, alegerea voastra va fi una reusita.

In primul rand va trebui sa va decideti asupra lungimii unghiilor false. Daca va doriti niste unghii lungi si extreme va va trebui un gel uv dens. Daca va veti dori sa va faceti niste unghii false, dar mai scurte, puteti opta pentru niste geluri uv de constructie cu densitate medie. Un astfel de gel se va autonivela mai rapid. Trebuie sa va mai ganditit daca gelul pe care il veti folosi va fi pentru intretinere sau pentru constructie. Gelurile de constructie sunt ideale pentru a fi folosite la constructia unghiilor, iar cele pentru umplere se folosesc pentru umplutul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *