Siguranta electrica asigura protectia vitala a locuintei


Sectorul electric este unul din domeniile cu perspective de dezvoltare si extindere in viitor, si totodata motorul vital care protejeaza locuintele de la temelie.

Tot mai multe campanii de prevenire ale accidentelor cauzate de reviziile superficiale sau chiar ignoranta proprietarilor incearca sa transmita mesaje puternice care sa determine o schimbare notabila in atitudinea romanilor fata de propriul bine, iar la obtinerea unor rezultate imbucuratoare contribuie si companiile formate din specialisti in domeniu.

Tinand cont de faptul ca sectorul electric este asaltat de tot mai multi amatori care presteaza servicii in absenta unui temei legal sau avizat, compania Electric Energy Serv SRL se dedica performantei, castigand, deopotriva, reputatia incontestabila de-a lungul celor aproape sapte ani de experienta in urma carora a reusit sa performeze in criteriile care asigura standardele unui furnizor de servicii recunoscut.

Certificari care sa ateste legalitatea serviciului
Furnizorii de servicii trebuie sa deetina documentatia relevanta pentru prestarea activitatilor in sectorul electric. In momentul de fata, mesterii recomandati de presedintii de bloc sunt inlocuiti de specialistii capabili sa isi dovedeasca pozitia si pregatirea in domeniu, mai ales cand vine vorba despre o executie care uneori poate dicta un deznodamant tragic.

EES SRL detine atestatul eliberat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (A.N.R.E.), de tip A1, pentru incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune si pe cel de tip B, pentru proiectare si executare de instalatii electrice exterioare / interioare pentru incinte / constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune normala de 0.4kV.

Pe langa atestarea A.N.R.E, compania EES SRL a primit si autorizarea de functionare de la ENEL, in atributiile sale intrand, prin urmare, si realizarea de bransamente electrice.

Profesionalism, experienta si varietate de servicii
Sectorul electric se defineste prin complexitate, astfel ca nicio lucrare nu poate fi privita independent. In general, scurtcircuitele sau problemele sesizate de locuitori deriva din alte mici erori, care pot fi sesizate doar de un profesionist investit cu intuitie si tact, care va inlatura problema de la temelie si nu va cosmetiza pentru un timp scurt problema sesizata.

Pe langa faptul ca angajatii EES sunt certificati si tin pasul cu noile tendinte care se ivesc in domeniu, participand la cursuri care sa ii aduca mai aproape de actualitate, compania reuseste sa onoreze orice fel de solicitari, de la proiectare si executie lucrari instalatii electrice, interventii de urgenta, bransamente electrice, instalare prize de pamant si pana la lucrari de incalzire electrica sau degivrari.

Servicii de actualitate si utile pentru cadrul cotidian
Multi dintre furnizorii de servicii se complac intr-o zona de confort care ii plafoneaza si ii propulseaza, in consecinta, in randul celor solicitati doar in cazuri extreme.

EES SRL se detaseaza notabil de aceasta categorie din ce in ce mai prezenta si cunoscuta tututor, ofertand prin serviciile de actualitate care sustin si promoveaza un progres notabil pentru calitatea vietii. In acest sens, compania ofera servicii de termografiere infrarosu prin intermediul careia se efectueaza scanarea termica a cladirilor.

Termografierea pentru instalatii electrice ofera o imagine de ansamblu a locatiei, ajutand la depistarea precoce a defectelor la sistemele electrice, eliminand eventualele neplaceri si neconcordante de care locuitorii risca sa se loveasca odata ce intra in posesia unei locuinte noi.

Protejarea locuintei depinde intr-un procent semnificativ de calitatea investitiei si a executiei sistemului electric. Daca primul aspect este discutabil iar bugetul se personalizeaza in functie de veniturile fiecaruia, calitatea executiei este indiscutabila si impune maxima seriozitate, intrucat o lucrare gresit efectuata poate determina pagube semnificative.

Electric Energy Serv SRL se numara printre putinele companii certificate si atestate de A.N.R.E. si Enel, ale caror angajati sunt dispusi sa tina pasul cu noile schimbari si reglementari in domeniu, fiind un excelent partener al sigurantei locuintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *