Sfaturi de top pentru a profita la maxim de mixerul cu bol

Tot ceea ce vrem de la un mixer cu bol este eficiență și putere. Construite pentru a oferi o performanță net superioară mixerelor de mână, există câteva moduri prin care puteți obține mai mult de la un mixer cu bol.

Citește manualul de instrucțiuni al mixerului cumpărat

Deși ai fi tentat să sari peste partea cu informarea și să treci direct la amestecurile făcute cu noul tău mixer cu bol, se pare că e mult mai relevant  să citești manualul de instrucțiuni mai întâi, spune mixercubol.ro. Nu toate mixerele cu bol sunt la fel și doar înțelegând mai bine principiul de funcționare al mixerului tău vei obține o performanță mai bună. Vei dori să cunoști toate funcțiile mixerului înainte de a-l pune în practică.

Vezi care este reglajul potrivit al vitezei mixerului

Sunt mixere cu bol ce au nu mai puțin de 12 viteze diferite de amestecare. Astfel mixerul cu bol îți oferă o varietate de moduri de a amesteca mâncarea. Pentru a folosi fiecare setare corespunzător, e important să știi care viteză e cea potrivită pentru amestecul pregătit. Prima și cea mai importantă regulă a folosirii unui mixer cu bol este aceea că nu trebuie să începi niciodată cu o viteză foarte mare.

Vom lua o scară de viteze de la 1 – 10.Spre exemplu, dacă vrei să bați albușurile de ou, poți și chiar e indicat să folosești vitezele cele mai mari(8 – 10) ale mixerului. Pentru cremele pentru prăjituri vei utiliza întotdeauna o treapta medie de viteză (7 – 8). Pentru amestecul unor creme mai puțin dense vei folosi o treptele 5 – 7. Dacă mixerul cu bol permite frământarea aluatului pentru cocă, pentru acesta se recomandă cele mai mici trepte de viteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *