Cumpararea primului tau ceas de colectie

Primele pasi de la adolescenta la maturitate se monitorizeaza printr-un super ceas de colectie. Acesta este si va fi o mare afacere. Este probabil primul obiect pe care il veti purta prea mult si de care cu greu te poti dezlipi. Problema este ca, cu atat de multe ceasuri, in mai multe forme si dimensiuni iti va fi greu sa alegi primul ceas din viata ta.

IWC  Pilot’s Watch Mark XVIII

Se schimba an de an, pe masura ce preturile devin mai mici. Ganditi-va la Omegas, la IWC si la Breitlings, ceasuri care atrag privirile fara a necesita investitii majore. Poti arunca o privire la Montblanc. In general, ele sunt cele mai mari nume care isi pot permite sa produca in masa ceasuri de o calitate foarte buna.

Breitling Navitimer 8 B01

Rolex are reputatia pentru un motiv. Dar primul tau ceas spune ceva despre tine si nu vrei sa-i spui tuturor ca esti conformist. Vrei un nume pe care oamenii il vor recunoaste? Atunci alege un ceas care sa spuna multe despre tine!

Jaeger-LeCoultre Reverso

In acelasi timp, vrei ceva cu longevitate. Trebuie sa presupui ca ceasul te va tine cateva decenii. Prin urmare, ar trebui sa aruncati o privire la modelele care au fost deja testate, precum Jaeger-LeCoultre Reverso, Panerai Radiomir sau TAG Heuer Carrera.
omega-Speedmaster

Omega Speedmaster Moonwatch Professional (clasicul Moonwatch)

Un design care poate fi numit iconic fara hiperbola, o miscare clasica si un nume de brand recunoscut, capteaza toate atributele pentru un prim ceas.

Deci, care a fost primul ceas pe care l-ai cumparat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *