Cum sa va imbunatatiti sanatatea cu ajutorul tehnologiei

Relatia dintre sanatate si tehnologie este in crestere, motiv pentru care 2018 promite sa fie un an incitant pentru asistenta medicala. Mixul de tehnologie si medicina este unul dinamic si nu s-au mai vazut niciodata astfel de progrese masive in domeniul asistentei medicale intr-o perioada atat de scurta.

Multi romani se bazeaza pe device-uri pentru sanatatea si fizicul lor, iar fundamental este genia. Majoritatea aparatelor sustibn un stil de viata sanatos pentru utilizatorii lor, fiindca le indica ce, cand si cum au consumat. Dincolo de aceasta, exista progresul tehnologic. Nu doar in medicina si un tratament mai bun, ci si in sectorul de consum. Daca va ganditi sa va imbunatatiti conditia fizica, poate nu ar strica sa va ganditi sa cumparati un produs high tech ce va ajuta sanatatea sa se imbunatateasca vizibil. Multi au enumerat optiunile produselor de baza ce isi aduc aportul la imbunatatirea sanatatii. Unele sunt familiare, cum ar fi Apple Watch, iar altele mai putin cunoscute.

Un mar pe zi tine doctorul departe
Sa incepem acest tur tur cu gadget-ul, care nu este la mai mult de o aruncatura de bat de tine: telefonul tau mobil. Apple conduce cu adevarat pachetul cu suita de aplicatii integrate de sanatate in iOS 11. Nu aveti niciodata date biometrice atat de rationalizate si usor de colectat. Stim deja despre trackerele de fitness, care sunt acum peste tot, de la telefoane la ceasuri si pandantive.

Apple Watch – sanatate si tehnologie
Ceea ce incepem sa vedem acum sunt modalitati de masurare a fructelor muncii tale dure. Tech, cum ar fi scaunele Nokia Body + Health, care va pot urmari cu usurinta apa din corp, grasimea corporala, greutatea totala si densitatea osoasa doar stand pe ele. Rezultatele sunt trimise fara fir catre aplicatia de sanatate Apple din telefon si sincronizate in intregul ecosistem. Posibilitatile cu Apple Watch Series 3 sunt imense si au fost deja realizate studii in SUA care arata ca putem identifica diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, riscul cardiac si apneea de somn doar analizand datele pe care ceasul le colecteaza. In curand, acesti algoritmi vor fi disponibili pentru consumatori.

Identifica propriul zahar din sange pentru a evita bolile cu noul Apple Watch Series 3! Ramanand pe tema bolii, am vazut recent o mare schimbare in gestionarea diabetului zaharat. In timp ce medicii au medicamente complet noi pentru a-ti gestiona zaharul, senzorul FreeStyle Libre a facut sarcina dificila si dureroasa de masurare a zaharului din sange o briza.

E atat de simplu sa fii sanatos! Acum, mai mult ca niciodata, este indicat sa petreci cat mai mult timp utilizand telefonul mobil, de data aceasta, insa, in scop curativ!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *