Cum sa finantezi un start-up

Persoanele care investesc in afaceri in fiecare zi cand achizitioneaza actiuni, nu sunt inca pregatite pentru oferta publica initiala. Aveti nevoie de cineva care este dispus sa-si investeasca banii in ideea ta. Primul pas este sa scrieti un plan de afaceri care detaliaza ideea dvs. Veti cere oamenilor sa investeasca, asa ca trebuie sa aveti in vedere acest lucru atunci cand va scrieti planul. Ganditi-va la cursurile de afaceri din colegiu.

Probabil ati aflat ca exista multe sectiuni ale unui plan de afaceri si toate sunt importante. Trebuie sa includeti mai intai un rezumat executiv care cuprinde pe scurt toate aspectele viziunii dvs. Urmatoarea este descrierea companiei dvs. care ar trebui sa includa setarile corporative si obiectivele dvs. de afaceri.

Dupa aceea, descrie in detaliu produsul si / sau serviciile si cum vor face bani. A patra sectiune este analiza dvs. de marketing. Sectiunea 5 ar trebui sa explice strategia de lansare a afacerii dvs. si de crestere si cum intentionati sa o implementati. Sectiunile sase si sapte, intre timp, sunt structurile dvs. de management si financiare.

Pentru antreprenorul independent care nu doreste pe nimeni altcineva implicat in gestionarea finantelor sale, finantatorii sunt o alta optiune. Va lasa 100% in sarcina. Desi exista povesti de succes despre faptul ca oamenii ating obiectivele de finantare, nu inseamna ca veti avea cu siguranta acelasi lucru. Pentru ca tu sa fii de succes, planul tau trebuie sa fie dovada deplina, iar altii trebuie sa devina pasionati de ideea ta.

Nu dureaza sa incerci. Chiar daca nu atingeti obiectivul dvs., puteti primi in continuare donatii pe care le puteti utiliza pentru pornirea dvs. si pentru a va conecta cu altii in nisa. Acest lucru va poate aduce la investitii de catre concurentii dvs.

Odata ce sunteti pe picioare, alergati si transformati un profit, ganditi-va la capitalul de risc pentru a va creste afacerea la inaltimi mai mari. Venture capitalists sunt oameni care investesc in entitatile existente pentru a le da impulsul de care au nevoie pentru a ajunge la urmatorul lor platou si apoi sa mearga dincolo de ea.

Multe companii primesc finantare din VC, asa cum sunt numite, inclusiv biotehnologia si alte companii stiintifice, servicii alimentare, comert cu amanuntul si altele. Companiile precum Amazon, Starbucks si Uber au profitat si de finantarea cu VC in trecut. amazonChris Sacca este un capitalist de capital de risc care a ajutat sa puna harta pe Instagram si pe Twitter (printre altele). Nascut in Lockport, New York, Sacca a fondat Small Capital, care si-a pus mana in finantarea si gestionarea numeroaselor afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *