Cum sa previi ingalbenirea robotului de bucatarie alb

Tocmai ai achizitionat un robot de bucatarie alb? Eliminarea ingalbenirii aparatelor de bucatarie albe poate fi o adevarata provocare, dar exista cateva idei. Curata aparatele saptamanal cu un detergent universal cu inalbitor sau cu bicarbonat de sodiu. Pentru ingalbenirea severa, aplica o crema cu peroxid si lasa aparatul in lumina directa a soarelui timp de 3-4 ore pentru a elimina decolorarea.

Cum sa cureti robotul de bucatarie intr-un mod simplu

Sterge aparatul cu un detergent universal. Pentru a curata aparatele albe, foloseste un spray universal de curatare care contine inalbitor, care va dezinfecta suprafetele si va albi pete. Pulverizeaza produsul pe o carpa sau burete curat si sterge bine suprafata. Clateste cu o carpa umeda curata. Inainte de cumparare, citeste eticheta produsului pentru a te asigura ca este sigur pentru utilizarea pe aparate. Mentine suprafetele albe prin efectuarea unei curatari saptamanale.

Curatati suprafetele cu bicarbonat de sodiu

Presara o cantitate generoasa de bicarbonat de sodiu pe o carpa umeda si curata si sterge suprafata aparatului ingalbenit. Pentru clatire, sterge cu o carpa curata si umeda.

Utilizeaza o solutie pe baza de inalbitor si solutie de bicarbonat de sodiu

Combina 4 cani de apa calda, o jumatate de cana de inalbitor si un sfert de cana de bicarbonat de sodiu intr-o galeata, Cu mainile acoperite de manusi, inclina un burete curat in lichid, scoate-l afara si sterge suprafata aparatului. Las-o sa stea pentru zece minute apoi sterge din nou aparatul cu un burete curat si umed.

Aceste metode te vor ajuta sa te bucuri de un robot de bucatarie performant, dar si curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *