Sfaturi fashion pentru barbati

A ne imbraca inteligent nu inseamna intotdeauna ca trebuie sa purtam haine de marca. De fapt, este inutil, fara cunostintele potrivite cu privire la modul de a te purta si de a purta hainele potrivite.

1 Blazer
Desi un costum este intotdeauna o alegere buna, un blazer este o piesa esentiala pentru orice dulap, deoarece este atat de versatil.

2 Pantofii
Perechea incorecta a pantofilor poate deraia foarte repede un costum bine ales. Trucul este de a gasi un echilibru intre bine si confortabil. La urma urmei, ii veti purta ore intregi

3 Utilizati un hidratant in loc de gel de par
Gelul face minuni pentru a va ajuta stilul dvs. coafura perfecta, dar vine cu doua capcane. Este foarte usor sa folositi prea mult si sa obtineti parul care se simte si arata nefiresc. Gelul poate, de asemenea, sa va sece parul de uleiuri naturale, lasandu-va o mizerie uscata si deteriorata

4. Nu subestimati o pereche buna de pantaloni
Ati putea fi tentati sa traiti in blugi, dar majoritatea profesionistilor in afaceri trebuie sa aiba mai multe stiluri de pantaloni diferite la dispozitia lor. Fie ca este vorba de o pereche de pantaloni de imbracaminte, o potrivire buna este esentiala. Pantalonii dvs. ar trebui sa se potriveasca perfect in jurul coapselor si soldurilor si sa se termine suficient de scurt, astfel incat sa puteti arata cea mai mare parte a pantofului.

5 Folositi un tricou
Stiati ca un tricou cu un blazer aruncat peste partea de sus este considerat obisnuit de protocolul de afaceri si este potrivit pentru o multime de contexte profesionale?

6 Potriviti sosetele
Da, sosetele sunt in mare parte ascunse pentru vizualizare. Da, este rar ca nimeni nu va vedea mai mult decat un motiv imprimat pe ele, pe masura ce va apropiati de ziua dvs., dar acel blitz mic poate anula toate eforturile tale constiente de moda. Alegeti sosete care completeaza ceea ce purtati in mod normal, indiferent daca este vorba de viata de zi cu zi sau de birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *