Ceasuri Fossil Jacqueline care se potrivesc nevoii de a nu epata, ci a fi eleganta

Proiectia unui ceas inseamna mai mult decat utilitate; inseamna stil si bun gust. Cu un ceas de dama Fossil Jacqueline vei atrage toate privirile in cel mai natural mod cu putinta, lasand la vedere doar ceea ce permiti sa fie apreciat, adica stilul tau inconfundabil. Brandul american Fossil si-a gravat amprenta personala caracteristica in industria de profil, reusind sa isi materializeze valoarea ridicata printr-o popularitate care depaseste granitele tarii. Continente intregi adora ceasurile Fossil Jacqueline, pretiozitatea lor ponderata fiind acel je ne sais quoi ce investeste cu originalitate orice tinuta.

Celebreaza feminitatea purtand ceasuri Fossil Jacqueline cu cristale Swarovski

Ceasurile de pe http://www.infoceas.ro/ceasuri-fossil-jacqueline/ se reliefeaza prin designul lor modern, casual dar pretios, deopotriva. Femeia care alege sa poate un ceas de dama Fossil Jacqueline trebuie sa stie ca tocmai a luat cea mai buna decizie care ii subliniaza personalitatea, intrucat un astfel de accesoriu nu epateaza, ci atrage aprecierea celor din jur prin detalii de finete si o constructie durabila. Mecanismul quartz, de inalta precizie, impreuna cu geamul din sticla si etanseitatea unica a acestor ceasuri aduc brandul Fossil pe lista celor mai in voga producatori de ceasuri din intreaga lume carora le sunt fidele cele mai pretentiose publicuri pasionate de stil si accesorii de calitate superioara.

Multe dintre ceasurile Fossil de dama din colectia Jacqueline sunt accesorizate cu pietre Swarovski (Fossil Jacqueline ES4099, Fossil Jacqueline ES4094 etc), aspect ce subliniaza eleganta si pretiozitatea acestor bijuterii. Termenul nu este ales la intamplare, fiindca aceste ceasuri Fossil Jacqueline devin veritabile bijuterii odata asezate pe incheietura femeilor constiente de valoarea stilistica prin care acestea pot contribui la stilul lor unic si inconfundabil. Colectia Jacqueline abunda in modele ale ceasurilor Fossil destinate in egala masura doamnelor si domnisoarelor, reusind sa imbina intr-un mod optim eleganta si confortul atat de necesar in viata de zi cu zi.

Personalitatea unui ceas Fossil Jacqueline este compatibila cu stilul tau de viata activ

Desi este dedicata femeilor, colectia de ceasuri Fossil Jacqueline nu abunda in elemente feminine, ci mai degraba universal – valabile si atemporale. De pilda, multe dintre modelele de ceasuri Fossil Jacqueline sunt accesorizate cu bratari din piele, pentru a optimiza cambrarea ceasului pe incheietura, in timp ce alte modele sunt investite cu bratari din otel inoxidabil, pretandu-se unui stil smart casual. Un element deloc de neglijat este dimensiunea cadranelor si a bratarilor acestor ceasuri, care dicteaza si contextul in care pot fi purtate. Fara a generaliza, insa, majoritatea ceasurilor din colectia Jacqueline sunt dedicate femeii moderne, active, care impaca perfect viata de birou cu cea de dupa incheierea programului de lucru.

Laitmotivul colectiei de ceasuri de dama Fossil Jacqueline este, insa, simplitatea. Acea simplitate care surprinde prin complexitatea detaliilor indraznete de natura culorilor tari (spre exemplu, Fossil Jacqueline ES4099 cu o curea burgundy) si aspect usor masculin (Fossil Jacqueline ES3843). Multe dintre femeile care detin sau au purtat cel putin o data un ceas Fossil Jacqueline au punctat confortul pe care l-au resimtit atunci cand l-au asezat pe incheietura, dar si precizia de nestavilit a acestei bijuterii care, pe langa toate avantajele stilistice pe care le ofera, este disponibila la un pret rezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *