Puteti beneficia de medicina de est?

Medicina traditionala orientala este practicata de 60% dintre oamenii din intreaga lume. Cu toate acestea, majoritatea medicamentelor occidentale se uita in continuare la aceste practici vechi ca „nestiintifice”. O noua descoperire stiintifica, cu toate acestea, ar putea arata in curand o explicatie stiintifica pentru eficacitatea terapiilor traditionale.

Medicina de Est functioneaza?

Multe terapii traditionale au fost practicate de secole si au rezultate demonstrate. Daca nu le-ati incercat inca, atunci luati in considerare aceste terapii pentru a va ajuta sa va simtiti mai bine.

Acupunctura: Practicantii de acupunctura plaseaza acele mici prin piele la anumite puncte pentru a usura durerea. Este eficient in tratarea durerilor musculare cronice si articulare. Ea functioneaza bine si in atenuarea durerilor de cap si a artritei.

Moxibustion: Acest tratament implica arderea ierburilor si aplicarea caldurii la anumite puncte de presiune. Este excelent pentru tratarea durerii artritei, a problemelor digestive si a simptomelor la rece / gripa.

Medicamente din plante: Multe culturi au traditii care utilizeaza plante medicinale pentru tratarea bolilor. Remediile din plante din medicina traditionala chineza sunt utilizate in mod obisnuit pentru a trata migrenele, artrita si simptomele sindromului premenstrual (PMS).

Tu nai (twee-naw): Tu nai este o forma de masaj terapeutic din medicina traditionala chineza. La fel ca masajul Western, este eficient in gestionarea durerilor musculare si articulare de la imbatranire, utilizare excesiva sau ranire.

Terapia dietetica: in medicina de est, terapiile dieta includ evitarea alimentelor care ar putea sa va faca sa va agraveze in timp ce consumati alimente pentru a va imbunatati sanatatea. Dieta este eficienta in gestionarea hipertensiunii arteriale, a colesterolului ridicat si a consumului excesiv de grasimi saturate.

Tai Chi, Qigong si Yoga: Tai Chi este o forma de exercitiu care combina miscarea artelor martiale si intinderea. Qigong, pe de alta parte, combina miscarea si meditatia pentru a va relaxa si a concentra corpul si mintea. Yoga, intre timp, combina exercitiile blande cu practicile de mindfulness. Fiecare dintre aceste forme de exercitii se concentreaza asupra respiratiei si sa dovedit a trata durerile de spate si simptomele astmului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *