Sfaturi pentru achizitionarea unui cos de fum

In prezent, se poate observa cum tot mai putini proprietari de case aleg sa opteze, in privinta locuintelor lor, sa isi construiasca casele cu cos de fum si implicit cu semineu. In trecut, familiile aveau tendinta de a se aduna in jurul semineului si de a spune povesti, animate de caldura focului. In aceste vremuri, se poate observa cum toti mai multe familii au inlocuit semineul cu televizoare cu diagonala cat mai mare.

Insa exista si anumiti oameni care opteaza pentru cuplul cos de fum si semineu, in casele lor, acestea fiind ideale mai ales in noptile reci de iarna cand te poti aduna cu familia in jurul lor. Este foarte important sa alegi o firma competenta care se ocupa cu comercializarea si montarea unui cos de fum in parametri optimi.

Care sunt lucrurile esentiale pe care sa le ai in vedere atunci cand achizitionezi un cos de fum pentru casa ta?

Cos de fum realizat din inox

In primul rand, trebuie sa alegi exact ce fel de cos de fum vrei sa achizitionezi. Firma Max Stil din Dambovita comercializeaza, pentru clientii sai, trei tipuri. Acestea sunt realizate din inox dublu izolat, din inox si tabla zincata si, cea mai simpla varianta, dar totodata la fel de eficienta, din inox simplu neizolat. Inainte de a opta pentru unul dintre aceste trei tipuri, trebuie sa te gandesti care ar fi cel mai indicat, in raport cu felul in care este construita casa ta.

Este foarte important sa achizitionezi un cos de fum al carui diametru sa se potriveasca cu diametrul centralei termice. Astfel, te vei asigura ca acest cos de fum montat de firme profesioniste precum Max Stil se afla in armonie cu tipul casei tale.

Este un lucru logic faptul ca daca nu exista aceasta armonie intre diametrul cosului de fum si diametrul centralei, cosul de fum, in cele din urma, nu va putea fi montat.

Este foarte important sa alegi un cos de fum din inox Max Stil potrivit necesitatilor tale. Poti alege sa ceri sfatul prietenilor care au mai achizitionat hornuri in trecut si astfel sa te orientezi cat mai rational.

La Max Stil, specialistii se asigura ca iti vor monta cosul de fum, fie ca alegi un cos de fum din inox si tabla zincata izolat, fie ca optezi pentru versiunea mai simpla de cos din inox simplu neizolat, fie pentru varianta de mijloc, a cosului de fum din inox dublu izolat, intr-o maniera profesionista, astfel incat tu sa te poti bucura in zilele reci de iarna de momente de poveste petrecute cu cei dragi langa un semineu, in timp ce asculti sunetul linistitor al lemnului care paraie in poveste, sunet care iti umple sufletul de armonie.

De ce este extrem de important sa ai un cos de fum profesional si mai ales bine montat?

In general, izolarea termica a cosului de fum asigura o functionare optima a acestuia. Insa, chiar daca alegi sa optezi pentru un cos mai simplu, din inox simplu neizolat, si acesta va functiona in parametri optimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *