Cum ar trebui sa depozitezi corespunzator fierastraul pendular pe care il detii

In general, cum alegi sa depozitezi fierastraul pendular pe care il detii este o alegere proprie, pe care o vei lua mai ales in functie de preferintele personale. Exista insa cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere. Cu cat depozitezi mai corespunzator fierastraul pendular, cu atat te vei bucura mai mult de el.

Depoziteaza fierastraul pendular in conditii de siguranta

Indiferent de maniera in care iti depozitezi fierastraul circular, asigura-te ca acesta este pofzitionat in siguranta. Acesta nu trebuie sa cada pe cineva sau sa provoace vreun accident.

De asemenea, este foarte important sa te asiguri ca acesta nu se afla la indemana copiilor, intrucat daca copiii vor ajunge sa descopere locul in care l-ai depozitat si prin urmare sa doreasca sa descopere ce este acest instrument, se pot rani destul de serios.

Poate ca exista un loc preferat in care vei alege sa depozitezi fierastraul pendular pe care il detii. Insa, orice loc ai alege, ar trebui sa te asiguri ca aceasta zona este una curata si uscata, daca doresti sa eviti ca praful sa se adune pe lama fierastraului pendular.

Daca vei depozita fierastraul pendular intr-un loc predispus la umezeala, poti opta sa utilizezi pachete de silicagel pentru a mai absorbi o parte din umiditate.

Oriunde vei depozita fierastraul pendular, poti acoperi cu precautie lama acestuia cu ulei pentru unelte, pentru a incetini procesul de ruginire a acesteia, inevitabil odata cu trecerea timpului.

Protejeaza lama fierastraului pendular pe care il detii

Daca optezi pentru varianta de a pastra lama fierastraului pendular detasata de restul corpului, intr-un sertar special sau intr-o cutie de unelte, asigura-te ca vei proteja in mod corespunzator aceasta lama, astfel incat sa nu se deterioreze sau sa nu se indoaie, pe viitor, atunci cand vei folosi fierastraul.

Unele fierastraie pendulare sunt prevazute cu un capac de protectie, cu care poti acoperi lama acestuia, atunci cand nu il folosesti.

Confectioneaza propria “folie de protectie”

In cazul in care fierastraul pendular pe care il detii nu este prevazut cu aceasta folie de protectie, poti alege sa confectionezi de unul singur o varianta care iti va permite sa iti depozitezi fierastraul in conditii optime.

Tot ce ai nevoie este o bucata dintr-un furtun de gradina. Pur si simplu trebuie sa tai o bucata din acest furtun de gradina care sa corespunda cu lungimea lamei fierastraului pendular. Taie mijlocul acestei bucate cu un foarfece sau un cutit special si apoi aseaza cele doua bucati formate peste lama fierastraului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *