De ce Brancoveanu si Piata Sudului sunt zonele preferate pentru cei care vor sa se mute in sectorul 4?

Tot mai multi bucuresteni dar si locuitori din afara capitalei care din diverse motive sunt nevoiti sa locuiasca in capitala ( in principal motive legate de munca), aleg sa se mute in sectorul 4, in general in complexe rezidentiale nou construite.Bucurestenii si cei care se muta din alte directii opteaza in general pentru garsoniere sau apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.De ce este sectorul 4 un sector popular in Bucuresti, pentru firmele care dezvolta ansambluri rezidentiale?

Sectorul 4 este situat in partea de Sud a municipiului Bucuresti.

Unul dintre motivele pentru care sectorul 4 este un sector iubit atat de bucuresteni cat si de cei care se muta din alte zone ale tarii in capitala este faptul ca acest sector gazduieste unele dintre cele mai indragite parcuri din Bucuresteni, si anume Parcul Carol I si Parcul Tineretului, care sunt conectate intre ele, precum si Oraselul Copiilor.

Astfel, apartamentele cu 3 camere de la Constantin Brancoveanu sunt primele pe lista bucurestenilor care tintesc Zona de Sud a capitalei sunt primele pe lista bucurestenilor care tintesc Zona de Sud a capitalei. Oraselul Copiilor este un loc indragit de familiile cu copii. Aici, parintii le pot oferi copiilor clipe frumoase petrecute in natura, departe de calculator si alte tentatii tehnologice. In Parcul Carol I se organizeaza anual anumite evenimente, precum Festivalul Luminii.
Sectorul 4 este destul de intins. Doua dintre zonele preferate de cei care se muta aici sunt Brancoveanu si Piata Sudului.

De ce este cartierul Brancoveanu una dintre zonele preferate pentru cei care vor sa se mute in sectorul 4?

Multi oameni aleg sa se mute in acest cartier datorita proximitatii sale fata de Oraselul Copiilor si gura de metrou de la Constantin Brancoveanu. Oraselul Copiilor este o adevarata atractie pentru familiile cu copii si este intr-o oarecare masura conectat cu Parcul Lumea Copiilor si implicit Parcul Tineretului. Proximitatea fata de metrou asigura locuitorilor oportunitatea de a ajunge relativ usor in toate zonele. Multi oameni aleg sa se mute in acest cartier datorita proximitatii sale fata de Oraselul Copiilor si gura de metrou de la Constantin Brancoveanu. Oraselul Copiilor este o adevarata atractie pentru familiile cu copii si este intr-o oarecare masura conectat cu Parcul Lumea Copiilor si implicit Parcul Tineretului. Proximitatea fata de metrou asigura locuitorilor oportunitatea de a ajunge relativ usor in toate zonele.
In general, apartamentele si garsoniere din acest cartier nu sunt foarte scumpe, acest lucru facilitand achizitionarea lor.

De ce este zona Piata Sudului una din zonele preferate pentru cei care vor sa se mute in sectorul 4?

Exista multi clienti care aleg sa se mute in apartamente la Piata Sudului, din varii motive.
Unul dintre principalele motive este ca, pe o arie relative restransa, se afla numeroase elemente care faciliteaza o locuire placuta. Exista Piata Sudului, de unde oamenii isi pot cumpara fructe, legume si alimente, precum si complexul comercial Aleea Castanilor. De asemenea, mall-ul Sun Plaza atrage numerosi tineri si nu numai. Locuitorii isi pot completa cumparaturile din Piata Sudului alegand sa viziteze hipermarketul Cora din Sun Plaza.
Un alt motiv care atrage numerosi locuitori catre Piata Sudului este faptul ca si aici exista o gura de metrou in apropiere, care asigura accesul direct catre centrul orasului.
In plus, Parcul Tineretului dar si Delta Naturala Vacaresti sunt zone naturale care atrag tot mai multi locuitori ai Bucurestiului, fie ca s-au nascut aici, fie ca s-au mutat din alte zone. De la Piata Sudului, se poate ajunge chiar si pe jos catre aceste zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *