Factori care ne influenteaza stilul de viata

Studiile au sugerat ca expunerea la lumina soarelui corespunde invers cu nivelele de depresie. Cu cat mai multa vitamina D primesti, cu atat vei fi mai putin deprimata. Aceasta este o veste teribila pentru cei care traiesc in Pacificul de Nord-Vest si in zona New York, deoarece aceste zone sunt cele mai acoperite in intregul teritoriu din S.U.A.

Mutandu-va intr-o zona insorita, mai ales in timpul iernii si toamna, cand zilele cresc mai scurte, pot face o lume buna pentru cei care sufera deja de depresie legata de vreme. Atat nordul Statelor Unite si Pacificul de Nord-Vest sunt zone frumoase in timpul verii, cu temperaturi calde si o multime de soare. Dar luni de nori neintrerupti pot avea un efect mental asupra nimanui.

Familie

A trai cu familia mai tarziu in viata poate fi un sac mixt. In prezent, milenarele traiesc cu parintii lor la niveluri mai inalte decat orice alta generatie pana in prezent. Multi dintre acestia mentioneaza o piata slaba a locurilor de munca, frica de necunoscut si imprumuturile coplesitoare ale studentilor.

Si in timp ce traiti acasa poate fi din punct de vedere financiar intelept, adesea vine cu complicatii pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra. Cei care spera sa fie independenti din punct de vedere economic depresie si anxietate sporita.

O mare parte din acest lucru se refera la perceptiile noastre culturale. Americanii s-au bucurat intotdeauna de independenta lor – inclusiv finantele si aranjamentele de viata.

A trai cu parintii nostri si a fi in imposibilitatea de a gasi un loc de munca de inalta platita se simte ca un esec si provoaca o abundenta de emotii negative. Cu toate acestea, culturile orientale asteapta adesea copiii sa se mute inapoi cu parintii dupa scoala si sa-si inceapa viata adulta inconjurata de familie.

Fericirea ta

Acolo unde traiti afecteaza fericirea dvs. de baza si evaluati factorii de mai sus va pot ajuta sa decideti daca ati ales locul perfect pentru a trai pentru dvs. Pentru multi, miscarea nu este o optiune in acest moment. Ne-am gasit temporar blocati sau nefiind financiar din situatia nefericita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *