Automobilele clasice, accesibile in viitor

Piata clasica a autoturismelor poate fi renumatoare. Ce ati putea considera ca o runda medie ar putea fi o piesa de istorie autohtona pentru altcineva. Recordul mondial pentru o masina clasica vanduta la licitatie a fost recent spart – un Ferrari 250 GTO din 1962 a obtinut un uimitor $ 48,4 milioane cand a intrat sub ciocanul din California in august.

Unele clasice, cum ar fi 250 GTO iconice, sunt usor de observat, dar cum puteti spune ce ar putea aduce mii in urmatorii ani? Aici Ape va conduce prin niste clasice viitoare la preturi accesibile, care merita sa aruncati o privire.

Porsche 996 911
Generatia din anul 996 a modelului 911, cunoscuta sub denumirea de „ou prajit” 911, datorita formei farurilor sale, este unul dintre putinele exemple ale masinii sport care ramane accesibila. Fiecare iteratie a modelului 911 a crescut in valoare, iar daca istoria este ceva de facut pana in anul 996 va fi urmatorul in linie..

BMW 840i
Cine nu iubeste farurile pop-up? Mai ales cand sunt atasati de un supercar in forma de pana. BMW 840i a ajuns pe scena la inceputul anilor nouazeci, dar a fost un pic de flop datorita pretului sau de prindere a ochilor.

Audi TT
Chiar si astazi, la 20 de ani de la lansarea sa initiala, Audi TT se asteapta cu mult timp inainte. Cu toate acestea, in ciuda caroseriei conceptului de masina, sub piele, TT a impartit o mare parte din bitii saraci cu VW Golf sensibil – ceea ce inseamna costuri de functionare si reparatii nu au fost o problema.

Acum, in cea de-a treia generatie, primele masini sunt, in mod cert, cele mai bune dintre ele – si murdarie – ieftine. Puteti gasi exemple pentru doar 1.000 de lire sterline, dar alegerea pentru Roadster mai putin vazuta ar putea avea o rentabilitate mai mare a investitiei dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *