De ce sa alegem denim?

De ce denim brut?
O pereche de blugi este o pereche de blugi, nu? Gresit. Si nu trebuie sa fii un denimhead care sa ajunga la aceasta concluzie: in timp ce constructia poate fi la fel de diferita de la o pereche la alta. Si nu exista alt mod de a spune: denimurile americane si japoneze sunt cele mai bune. Este nevoie de o pereche din „aurul albastru” pentru a o cunoaste, iar acest lucru poate fi un proces dificil, avand in vedere ca denimul brut necesita o purtare puternica inainte ca acesta sa se inmoaie si sa se formeze in forma corpului. Dar experienta este grea de argumentat.

Asta face ca un denim rigid, de culoare inchisa, sa fie singura alegere? Nu, este o preferinta personala. O parte din placerea blugilor este sa ii faci ai tai; forma si decolorarile pe care le dezvolta sunt un produs unic al stilului tau de viata. Acestea reflecta unde va asezati portofelul, daca va plimbati cu bicicleta sau cat de multe squate faceti in fiecare dimineata. Cei mai buni blugi din garderoba ta tind sa fie intotdeauna cei pe care i-ai purtat cel mai mult. Dar unii oameni (si viata este scurta) nu vor sa astepte. Pentru ei, au fost dezvoltate de-a lungul anilor multe tipuri de spalari – putin mai multe decat tratamentele care promoveaza procesul de imbatranire: spalarea cu pietre (asa-numita deoarece spala literalmente blugi cu piatra ponce), spalarea zapezii acizi) si altele asemenea.

Modul in care blugi dvs. se potrivesc, desigur, este o chestiune de preferinta, dar se poate spune ca acestia urmeaza aceeasi filozofie: evitati extremele. Da, stilurile aglomerate sunt trendy in moda barbatilor, dar privesc inapoi la anii Madchester sau la inceputul anilor 1990 hip-hop pentru a vedea cum a iesit. Si, da, puteti gasi stiluri inguste de piele – tipul iubit de barbati care de obicei prefera si tricouri cu gaturi V extrem de adanci. Dar nici una dintre aceste extreme nu tinde sa fie atat de versatila. Intr-adevar, exista un motiv bun pentru care taierea lui Levi 501 (cea din 1944 sau versiunea din 1947) a fost cea mai raspandita copie a istoriei de blugi. Este destul de liber pentru a arata partea cu adidasi si o bluza; suficient de tuns pentru a arata partea cu loafers si o camasa Oxford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *