Cele mai la moda modele de blugi pentru barbati

Skinny Jeans
Acest stil de jeans v-a aduce probabil o multime de amintiri ale adolescentilor. In loc sa se topeasca in orice punct de pe picior, ele se potrivesc bine in jos, astfel incat nu exista prea mult spatiu de manevra in anumite zone. Va sugeram sa evitati blugi subtire daca transportati excesul de greutate (indiferent daca este vorba de muschi sau de grasime corporala), deoarece acestea se vor agata de zonele problematice (servind doar pentru a le evidentia) si va pot face sa apara extrem de greu.

Slim fit
Slim-fit blugi sunt o mare optiune implicita pentru aproape toti barbatii. Se potriveste pentru majoritatea formelor de corp, iar acest model face decalajul dintre skinny si drept, oferind o perfecta potrivire. Se potrivesc perfect cu piciorul, dar nu sunt atat de stranse si limitate ca si omologii lor potriviti, permitandu-i sa fie purtati intr-un aspect inteligent-casual. Singurii tipi care ar trebui sa fie atenti lablugii slim fit sunt barbatii musculosi.

Straight Fit
Ajustarea dreapta a suferit o renastere in ultimii ani, cu barbatii moderni care se razvratesc impotriva experientei stricatoare si, uneori, a ruperii de a incerca sa se potriveasca intr-o pereche de blugi skinny sau slim. Considerat de multi ca fiind cea mai originala forma a denimului, blugii cu croiala dreapta merg in sus si in jos cu o conicitate foarte mica, facandu-i ideali pentru cei cu picioare mari sau musculare. De asemenea, ele sunt extrem de magulitoare pentru cei care transporta greutate in jurul sectiunii lor medii si vor adauga echilibrul pentru barbatii stivuiti.

Taper Fit
Un stil relativ nou, care a crescut in prim-plan datorita obsesiei generatiei moderne cu sala de sport si lifting. Indepartarea se face direct la nivelul coapsei, oferind un spatiu foarte necesar pentru quad-uri uriase, apoi inguste („conic”) de la genunchi la glezna, creand o silueta mai adaptata in comparatie cu modelele drepte. Ideal pentru baietii care dorescu efectul de slabire pe care il ofera un picior inferior mai subtire.

Wide / Loose Fit
Acest model ar putea fi considerat cel mai la moda. Marimile largi ofera confort fara egal si pot arata grozav atunci cand sunt purtate corect. Blugii cu picior larg ar trebui sa fie considerati o declaratie de moda, prin urmare oricine ar putea alege sa cumpere o pereche – fie musculara, inalta, scurta sau slaba. Acestea fiind spuse, pentru cei care transporta kilograme in plus, optiunea pentru blugi cu picior larg poate avea efectul negativ de a face sa pareti ca incercati sa va ascundeti greutatea, atragand atentia asupra problemei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *