Cum sa iti alegi marimea potrivita de blugi

Blugii au devenit un dulap esential pentru orice om modern datorita caracterului si versatilitatii lor innascute. Cu toate acestea, cumparaturile pentru denim reprezinta o situatie in care multi dintre noi se tem – cu atat de multe taieturi, stiluri si branduri de pe piata in aceste zile, asigurand perechea perfecta de blugi se poate uni ca o sarcina aproape imposibila.

1. Cunoasteti dimensiunea dvs.
Cand cumparati orice articol de imbracaminte, este imperativ sa stiti masuratorile dvs. reale. Nu numai ca mergeti la cumparaturi inarmat cu aceasta informatie, luati presupunerile din cumparare, dar va poate ajuta sa gasiti rapid stiluri care se vor potrivi online, utilizand filtrele cu dimensiunea corecta.

Exista doua lucruri de care veti avea nevoie pentru a afla dimensiunea actuala: o masura flexibila a benzii si o doza sanatoasa de realism. Nu va mintiti despre masuratorile dvs. – aceasta va duce doar la frustrare si la un cont bancar epuizat.

Majoritatea marcilor folosesc talie si lungimea piciorului in centimetri pentru a fi dimensionate (de exemplu, 32/34 ar corespunde unui talie de 32 „si a unui picior de 34”), deci cel mai bun loc pentru a incepe este masurarea taliei.

2. Alegeti stilul potrivit
Jeansul vine in toate formele si dimensiunile, deci este mai bine sa stiti care dintre ele se vor potrivi formei si nevoilor specifice ale corpului dumneavoastra. in functie de stilul dvs, veti alege ce sa purtati: skinny fit, slim fit, straight fit, taper fit sau wide fit.

3. Talia potrivita
Talia este un termen care continua sa confunde majoritatea barbatilor. Nu este atat de complicat cum credeti; este pur si simplu masurarea de la picioare pana la partea superioara a benzii. Exista trei tipuri comune de talie pe care le veti intalni atunci cand cumparati blugi: inalta, mijlocie si joasa.

4. Adaptati-va modelul nevoilor dvs
Obtinerea blugilor dvs. modificati, pentru a va potrivi ca o manusa este ceva pe care toata lumea ar trebui sa le ia in considerare, deoarece va ridica instantaneu aspectul.

Modificarile obisnuite includ ajustarea lungimii piciorului si reducerea talia pentru a se potrivi perfect fara o centura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *