Albirea dintilor fara tratamente scumpe

Stim cu totii pe cineva cu dinti albi perfect drepti. Oamenii sunt orientati spre a admira perfectiunea, pentru a simti caldura infectioasa care transmite prin televizor cand Jurgen Klopp zambeste. Si in timp ce nu toti dintre noi pot pretinde ca sunt la un salariu mediu, este posibil sa obtinem dinti albi perla fara tratamente costisitoare?

Nu puteti insela sistemul. Daca sunteti fumator in lant si / sau dependent de cafeina, cu o dispozitie pentru vinul rosu si produse de cofetarie, in mod realist, va trebui sa opriti unele dintre aceste obiceiuri. Toate sunt cunoscute pentru a provoca murdarirea si, prin urmare, sunt in detrimentul acelei prime impresii de nesters pe care o faceti atunci cand pur si simplu zambiti.

Cel mai bun sfat este, ca intotdeauna: totul cu moderatie. In afara de asta, puteti incerca unele dintre remediile necostisitoare de mai jos, ceea ce va va oferi cea mai buna sansa de a realiza – si de a mentine – un zambet cu adevarat castigator.

Produse zilnice de albire a dintilor
Pentru cele mai bune sfaturi, adresati-va dentistului dvs. data viitoare cand aveti un examen. Atata timp cat nu sunt afiliati la o anumita marca, acesta va oferi, fara indoiala, o opinie impartiala si ar trebui sa-si adapteze recomandarile la nevoile dvs. specifice.

Ulei de cocos
Uleiul de nuca de cocos este in prezent in tendinta in lumea frumusetii si ingrijirea barbatilor si, pentru un motiv bun – acest ulei natural este un produs cu pret scazut care poate fi folosit pentru totul, de la par, la piele, mentinandu-l hidratat si sanatos .

Dar folosirea sa nu se limiteaza doar la corp. Potrivit cercetarilor nigeriene, uleiul de nuca de cocos poate reduce ratele de gingivita si formarea placilor, daca este folosit ca o apa de gura, cu acest produs de mirare ajutand la tragerea bacteriilor din gingie si lubrifierea suprafetei dintilor astfel incat petele nu sunt capabile sa ramana. Utilizati zilnic  pentru a profita de beneficiile acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *