David Beckham isi pierde din par

A fost un moment in care David Beckham a fost considerat cel mai faimos fotbalist de pe planeta. Si in timp ce loviturile sale libere erau legende, adesea alegerea sa de tunsoare a adus cele mai multe publicari in presa. Ca un tanar pe varful odiseei mele de crestere a parului, imi amintesc in mod deosebit admirand coarda incomparabila a lui Becks a maretiei; trecand fara efort de la aspectul trupelor batute de la inceputul anilor ’90, pana la bucata de greutati.

Intr-un moment in care propriul meu par era inradacinat la „banca”, daca sunt absolut sincer, m-am simtit putin invidios. Dupa o multime de transpiratii si lacrimi, am reusit sa castig razboiul personal de pierdere a parului. In prezent sunt mandru ca sunt un consilier bine respectat fata de mii de barbati care se confrunta cu parul liniar. Si in ciuda a tot ce am trecut, Becks – in ochii mei – este inca o pictograma de par.
De aceea am experimentat un amestec de intrigi si soc cand au aparut recent fotografii ale fostului fotbalist care arata putin din cap. Ulterior, paparazzii au publicat o serie de fotografii apropiate ale scalpului subtire al lui Beckham, in timp ce acesta a petrecut vacanta in Miami.

Din pacate, pentru Becks, este vorba de a dovedi ca o chelie de model masculin nu face discriminare. De fapt, aproape o treime din barbati (celebritate sau nu) vor avea parte de o cadere a parului pana la varsta de 35 de ani si jumatate pana la varsta de 50 de ani. La 43 de ani, Becks a fost, fara indoiala, unul dintre cei norocosi, tinandu-se pe incuietorile sale in timp ce multi dintre noi ne lipesc disperat de ultimele noastre foliculi. Din pacate pentru el, pare destinat sa fie victima propriului succes. Si, ca o pictograma de stil pentru milioane de oameni, trebuie sa fie chiar mai greu pentru el sa experimenteze ceea ce este o parte zilnica a vietii pentru noi, muritorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *