Tratamente populare pentru caderea parului

Vestea buna este ca acum exista mai multe solutii decat au existat vreodata pentru caderea parului. Este o lume foarte diferita de cea pe care am experimentat-o ​​in trecut. Acum, datorita unor progrese uriase in domeniul tehnologiei medicale, un barbat din anii patruzeci, care se confrunta cu o situatie de pierdere a parului, are mai multe linii de viata, pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme. Iata trei dintre cele mai populare optiuni.

Finasteride
Comercializata sub numele de Proscar si Propecia, Finasteride este un anttiandrogen sintetic cu actiune de inhibitie asupra enzimei 5-alpha reductase, enzima responsabila pentru transformarea testosteronului in dihidrotestosteron. Veti avea nevoie de o baza de prescriptie medicala, dar este intotdeauna mai bine sa consultati un medic specialist din viata reala inainte de a lua orice medicament.

Transplant de par
O optiune populara pentru aproximativ 300.000 de oameni la nivel global in fiecare an, un transplant de par nu mai este doar pentru cei bogati si faimosi. Daca v-ati dus astazi la procedura, un cost real ar sta undeva intre £ 5,000 si £ 8,000.

Tricho avansata de pigmentare
Un tratament relativ nou, Advanced Tricho Pigmentation este in esenta un tatuaj de par care a aratat ca da aspectul unei densitati crescute a parului. Am vazut cativa pacienti care au facut acest lucru si pot spune cu sinceritate ca arata remarcabil de realist si natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *