Masinile de tuns pentru barbati sunt un must have

Masina de tuns electrica ar putea parea o adaugare moderna a arsenalului de ingrijire a gentlemanilor din secolul XXI, dar a fost prima brevetata in 1930 de catre Jacob Schick. Un inventator si antreprenor american, Schick a fost fondatorul companiei de ras Schick Dry, Inc si este considerat de multi ca este tatal masinilor de barbierit electrice. Alte companii au continuat sa dezvolte in continuare masina de ras electrica, inclusiv Remington, Philips (cu creionul de masina de ras rotativ / circulara electrica) si Braun. Cel din urma, condus de inventatorul german Roland Ullmann, va continua sa depuna peste 100 de brevete pentru inovatii in domeniul barbieritului electric.

O masina de ras electrica are in mod traditional o lama rotativa sau oscilanta si, de obicei, nu necesita folosirea cremei sau a apei de ras, fiind, prin urmare, cunoscuta sub numele de „aparat de ras” uscat. Acestea fiind spuse, majoritatea benzilor electrice moderne pot fi folosite umede (de exemplu in dus) sau uscate, pentru confort. Cele mai multe sunt, de asemenea, acum alimentate de baterii reincarcabile litiu-ion.

Beneficiile fata de o masina de ras manuala umeda includ comoditate, deoarece nu este nevoie de produse de apa sau de ras si mai putina iritare, deoarece lama nu intra in contact direct cu pielea. Critica timpurie care vizeaza briciul electric a sugerat un efect de „remorcare si tragere” – ceea ce inseamna ca parul a fost scos din piele, in comparatie cu o taietura stealth – ducand la un sentiment neplacut de tip epilare. Inutil sa spun ca tehnologia s-a imbunatatit si in aceste zile cele mai bune masini de ras electrice ofera o experienta fara probleme, fara iritatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *