Reteaua sociala este o sursa de inspiratie

Pinterestul este o mina de aur de inspiratie

Reteaua sociala nu este o cotatie interioara si de inspiratie – este plina de inspiratie de stil in aceste zile. Este, de asemenea, un loc minunat de a pastra in partea de sus a subiectelor si / sau a anumitor persoane care va inspira. Ati putea urmari paginile dedicate icoanelor moderne, cum ar fi David Beckham sau Daniel Craig. Sau poate esti un fan al esteticului patrimonial al lui Peaky Blinders. Avand un centru de imagini la dispozitia dumneavoastra nu numai ca va vin mai multe idei pentru garderoba, dar va dau si indicii despre unde sa faceti cumparaturi.
Pinterest este folosit mult pentru inspiratia fotografiei – locatii, setari si idei noi. Este un instrument minunat si cel mai bun dintre toate nu va costa nimic. Faceti o incercare – veti fi surprinsi de calitatea imaginilor de acolo, de nivelurile de curatete pe care unii dintre utilizatori le iau si de varietatea ei – este o nisa pentru fiecare gust.

Actionati conform varstei dvs.

Daca sunteti un domn matur, ganditi-va de doua ori la ce haine va alegeti. Haine de varsta dvs nu inseamna ca trebuie sa va demisionati intr-o viata de pulovere, insa retragerea unora dintre aceste articole de imbracaminte „nostalgica” va fi un pas spre lumina.
Un sfat bun aici este sa pastrati lucrurile simple. Cumparati elemente de baza de inalta calitate si investiti – acestea sunt tipurile de piese pe care le veti obtine si pe care le veti purta. Daca ati reincarcat selectia de blugi, de exemplu, optati pentru o pereche clasica subtire sau taiata (doua taieturi care nu va cadea niciodata in moda) in indigo selvedge denim, apoi ridicati o pereche neagra pentru contrast. Uita-te la branduri care se specializeaza in denim de inalta calitate, valoare-pentru-bani.Aplicati aceleasi principii intregii garderobe si indiferent de ce ajungeti, veti privi intotdeauna garderoba cu admiratie – indiferent de cat de vechi sunt hainele. Unele lucruri nu se demodeaza niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *