Cum sa va pregatiti pentru un zbor

Imi place anticiparea calatoriei, entuziasmul neasteptat si munca pe care am sa o iau ori de cate ori ajung la destinatia mea, dar as fi mintit daca as spune ca nu este nevoie de asta. Pe sarcina mea de lucru, pe pielea mea si mai ales pe bunastarea mea. Exista cateva lucruri pe care incerc sa le mentin in oridine.

De la ingrijirea pielii, pana la a fi productiv si chiar de a sti cand sa dormi – aici sunt sfaturile mele de top pentru a supravietui zborurilor de lunga durata, astfel incat sa va aflati in planul potrivit al mintii cand ajungeti in sfarsit la destinatie!

Organizati-va pentru zbor
Mai mult pentru sanatatea mea mintala decat orice alt motiv, trebuie sa fiu organizata pe deplin inainte de zbor. Trebuie sa plec la aeroport cu mai mult timp decat trebuie, trebuie sa stiu unde pot manca la aeroport inainte de a zbura, trebuie sa urc in avion cu mult timp si trebuie sa stiu ca mi-am impachetat tot ce am nevoie pentru urmatoarele 8 ore. Pentru unii, acest lucru poate suna simplu si, de asemenea, relativ usor de completat, dar intotdeauna gasesc o usoara deviere de la pasii mei obisnuiti. Intotdeauna gasesc cu cat sunt mai organizata, cu atat mai relaxata pot fi despre intreaga zi de calatorie, daca ziua mea va fi plina de munca sau de somn, ma pot urca in zbor, stiind ca totul este la indemana.

Lucrurile importante tineti-le la indemana
Ochelari, jumper, laptop, orice alt element scump pe care nu vreti sa-l pierdeti in valiza dvs.: bijuterii, pietre pretioase etc.

Hidratati-va tenul
Fac adesea un mic rasfat pentru a-mi rupe activitatea de zbor, in a-mi revigora pielea. Cel mai mare sfat pe care vi-l pot oferi cu ingrijirea pielii in timpul zborului este sa investiti in cateva miniaturi ale produselor obisnuite de ingrijire a tenului. Da, pielea dvs poate sa atinga umezeala initial si hidratarea tenului poate parea o idee grozava in acel moment, inainte de a ateriza intr-un climat complet diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *