Prietenia rezista indiferent de distanta

Am fost binecuvantata cu niste oameni minunati in viata mea, care, indiferent unde locuiesc sau cat de departe sunt in lume, vor ramane mereu aproape.

Am vorbit foarte mult despre modul in care miscarile mele sunt imprastiate pe larg si lung, de la lungimea si latimea Regatului Unit pana la Chicago si dincolo, dar cum ramanem prieteni? Cum pastram ceea ce avem la fel de special, cand nu avem ocazia sa ne vedem cat de des ne-ar placea cu totii?

Cresterea si plecarea de acasa pot scoate destul de repede in evidenta forta unei prietenii, la fel ca stresul unei relatii de lunga distanta, dar acele prietenii care merita efortul vor supravietui intotdeauna.

Acceptati ca fiecare relatie din viata voastra este complet diferita. Avem niste prieteni cu care vorbim zilnic, cu altii vorbim doar o data sau de doua ori pe luna si toti inseamna lumea pentru noi – doar in moduri diferite. Personalitatile noastre unice dicteaza modul in care joaca prieteniile noastre si modul in care acestea cresc si ele. Mi se pare ca prieteniile pe care le am, care sunt infloritoare, sunt cele care nu au nici o presiune asupra lor pentru a reusi. Daca ne pasa reciproc si daca ne sprijinim si ne respectam la fel de mult, acestea sunt prieteniile care vor dura pe tot parcursul vietii. Indiferent de distanta dintre dvs. sau de cat de des va vedeti unul pe celalalt, sunt la fel de importante ca si cum ati fi unul langa celalalt.

Sunt lucrurile mici care pastreaza o prietenie la fel ca intotdeauna. Este vorba de textele intarziate de noapte pentru a verifica, sunt mesajele prostesti pe care le transmitem reciproc, sunt florile pe care le trimitem cand celalalt are nevoie de un zambet si impartaseste succesele si reusitele celorlalti. Suntem majorete unii pentru altii, suntem umerii sa plangem si suntem, fara indoiala, cel mai mare fan al nostru. Daca o prietenie este menita sa fie, acestia vor suporta, atata timp cat veti comunica si veti face acest lucru altruist.

Dar cel mai bun prieten este cel mai bun prieten al tau. Chiar de la o jumatate de mii de km distanta. Distanta nu inseamna lipsa conexiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *