Calatoriile ne fac mai fericiti

Am fost destul de norocoasa ca am calatorit in atatea parti ale lumii in ultimii cativa ani, care au fost mereu pe lista mea de dorinte. De la cautarea celor mai bune locuri pentru a crea continut, a fi mutat la statiunile de lux cu unele dintre brandurile mele preferate, pentru a intalni pe cineva care imi imparte pasiunea pentru calatorie – a fost un meci foarte obositor, dar fericit.

De multe ori am ocazia sa vad varful aisbergului de lux atunci cand vine vorba de statiuni, evenimente, mancare si calatorii, ceea ce ma lasa sa vreau sa fac o alta calatorie intr-o maniera grabnica, sa-mi dau seama de ce altceva o face si mai mare. Aceasta lista ar putea fi cu usurinta un top 10 si, cel mai probabil, va fi tarat pana la un top 15 in clipa in care o clipa, dar aceste 5 destinatii sunt locuri pe care pur si simplu nu pot sa nu mai gandesc si ar dori sa continue explorarea. Din palatele convertite din India, pana la plajele cu nisip alb din Bermuda, pentru a descoperi ceea ce face Maldivele atat de perfecte.

Cred ca este corect saincep cu una dintre calatoriile mele cele mai recente – frumoasele BermudeSt. Lucia este un loc perfect pentru luna de miere cu privelisti de neegalat. Plimbati-va prin frumoasa India, respectati traditiile locale si bucurati-va de intreaga vacanta care va fi cu siguranta uimitoare. Maldive este printre cele mai dorite destinatii de lux, datorita linistei si privelistelor de neegalat. In Sri Lanka ai parte de cele mai frumoase momente, dar simti ca mereu iti raman multe lucruri de explorat. Timpul se scurge prea repede cand esti in statiuni de vis. Tu unde iti vei face urmatoarea calatorie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *