Mituri despre bani care va impiedica sa castigati mai mult

Cand vine vorba de mituri de bani, exista mii care plutesc in jur. Dar ati stii ca aceste mituri v-ar putea impiedica sa castigati mai mult?

Nu puteti investi decat daca sunteti bogat
Investitia este pentru cei bogati, nu? Acesta este de fapt un mit si oricine poate investi. Nu aveti nevoie de multi bani pentru a incepe sa investiti si exista chiar si aplicatii care o fac pentru dvs.

Cumpararea unei casei este mai buna decat inchirierea
Se pare ca toata lumea se grabeste sa cumpere o casa. Poate, oamenii cred in mod eronat ca cumparatura economiseste bani pentru inchiriere. Cu toate acestea, opriti-va si ganditi-va. Cine este responsabil pentru taxele de proprietate si pentru reparatii daca inchiriati? Proprietarul. Dar daca va cumparati propria casa si deveniti proprietarul propriu, acele lucruri se pot adauga. De asemenea, chiria este de obicei mai ieftina decat o ipoteca, in functie de locul in care locuiti.

Nu castigati suficient pentru a economisi bani
Toata lumea doreste un fond de urgenta sau un cont de pensii sau de economii sanatos, dar numai cativa au. Mitul ca nu castigi suficient pentru a economisi bani nu este adevarat. Poate ca nu castigati suficient pentru a avea tot ce va doriti, dar castigati suficient pentru a salva. Creati un cont de economii de depozit si directionati o suma mica lunar. Lasati-o acolo si va creste. Nu puteti pierde banii pe care nu i-ati avut niciodata.

Nu exista nicio cale de a face bani rapid
Unde este vointa este si o cale. Daca nu faceti suficienti bani pentru a va sustine stilul de viata, cautati locuri de munca. Daca va intrebati cum sa faceti bani repede, incercati sa va vindeti articolele in exces, sa donati plasma, sa va ocupati de un al doilea loc de munca sau de un agent independent. Exista platforme intregi dedicate muncii independente, trebuie doar sa puneti timpul si efortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *