Ce este bine sa faci pentru o viata mai sigura?

Este bine sa fiti disciplinat cu cheltuitul banilor
Multi oameni confunda dorintele si nevoile si acest lucru duce la cheltuieli de impuls. Trebuie sa aveti disciplina pentru a economisi bani. De asemenea, trebuie sa fiti capabili sa intelegeti cand vreti ceva si cand aveti nevoie de ceva.

Este bine sa aveti un fond de urgenta
Daca va pierdeti brusc slujba, aveti destui bani pentru a va plati cheltuielile? Majoritatea oamenilor cred in mod eronat ca pot sa se bazeze pe salariu. Cu toate acestea, o suma de bani economisita va va ajuta sa treceti peste urgentele aparute si situatiile imprevizibile.

Este bine sa vorbiti despre bani
Da, finantele pot fi un subiect incomod. Dar daca nu ganditi sau nu vorbiti despre situatia banilor, cum veti sti ce trebuie sa faceti pentru a va urmari pasiunile? Aceste discutii legate de bani sunt deosebit de daunatoare in gospodariile unde lucreaza unul sau ambii parteneri. Ar trebui sa stiti exact unde sunteti cu facturile, economiile si banii. Daca nu, puteti sa pierdeti facturi, sa va certati pe idei gresite sau sa aveti probleme cu banii in general.

Este bine sa va tineti veniturile pe un card de credit

Daca vi se fura portofelul cu bani, cu siguranta nu il veti mai primi inapoi. Daca vi se intampla acelasi lucru, dar banii ii aveti pe card, bancile si producatorii de carduri de credit au sisteme pentru a opri frauda si chiar pentru a va rambursa daca cardurile dvs. sunt pierdute sau furate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *