Obiecte norocoase care sparg ghinionul

Ziua de 13 este cunoscuta drept una ghinionista. Cu toate acestea, exista o serie de obiecte considerate purtatoare de noroc. Fie ca vreti sa faceti o urare, sau sa va imbunatatiti starea de spirit, iata 3 poze cu obiecte norocoase pe care sa le folositi.

Potcoava este un simbol al norocului, iar aceasta superstitie a aparut initial in Marea Britanie. Conform legendei, aceasta tine raul departe de casele oamenilor daca este batuta in usa de la intrare. Potcoavele pot fi folosite si drept amulete care s aproteje impotriva energiilor negative si magiei. In Mexic, potcoavele sunt restaurate si se vand pe post de amulete sfintite.

Trifoiul cu patru foi este greu de gasit, deoarece se estimeaza un exemplar printre 10.000 de trifoi cu trei foi. Triforiul cu patru voie este aducator de noroc, fiecare frunza reprezinta cate ceva. Prima reprezinta credinta, a doua este simbolul sperantei, a treia este dragostea si cea de-a patra este pentru noroc.

Maneki Neko, sau faimoasa sculptura japoneza din ceramica este purtatoare de noroc. Pisica care tine o laba in sus este pozitionata la intrarea intr-o incampere, ceea ce inseamna bani. Orginare din perioada Edo (1603-1868) pisicile acestea decorative sunt populare si in zilele noastre. Vin intr-o varietate de culori si atrag clientii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *