Calatoreste pe cont propriu

De ce? Fiindca ceti invata sa va organizati finantele. Fara manevrarea corecta, banii dvs. pot scapa cu usurinta in cateva zile. Trebuie sa acordati atentie si sa va urmariti cheltuielile.

Urmariti-va propriul spate pentru ca sunteti singurul responsabil pentru siguranta dvs..

 

Calatorind singur va va ajuta sa treceti prin emotii si sa va ocupati de ceea ce le provoaca.Veti intalni diferite tipuri de oameni si veti construi inteligenta social-emotionala pe parcurs. Acesta este un instrument puternic pe care il puteti folosi oriunde.

In curand veti invata cum sa aveti o conversatie calma si placuta cu oficialii bancii, chiar si atunci cand nu va puteti accesa contul. Calmitatea si dulceata sunt mai susceptibile de a castiga ajutorul.

Daca sunteti doar in oras pentru weekend, va puteti face prieteni rapid. Puteti gasi chiar si o relatie rapida. Veti avea pe cineva care sa va duca la un festival sau la restaurantul local pe care vreti sa-l vizitati. Chiar si atunci cand calatoriti solo, nu trebuie sa fiti singuri atat de mult, daca nu doriti.
Veti invata, de asemenea, comunicarea trans-lingvistica. Chiar daca nu intentionati sa invatati limba prin imersie, puteti sa ridicati intotdeauna elementele de baza. Restul, puteti face cu limbajul corpului, ajutoare vizuale si multa rabdare. Acesta este un proces delicat, pe masura ce va trebui sa va depasiti teama de a privi prosteste.

Calatorind solo va poate creste gradul de constientizare a semnalelor pe care le-ati trimis in mod neintentionat.

Ca un calator solo, puteti urmari deciziile dvs. si nu trebuie sa asteptati pe nimeni, sa va grabiti experienta sau sa va amanati calatoria doar pentru ca cineva nu vrea sa mearga cu dvs. Destinul  se afla in mainile tale.
Lumea este mare. Nu este vorba doar de dimensiunea geografica, ci de magnitudinea oamenilor si de dorinta lor de a va ajuta atunci cand sunteti un strain vulnerabil.

 

Concluzie?
Calatoria te face mai constient de cat de puternic esti. Te-ai testat. Iti cunosti puterea si limitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *