Social Media a facut femeile mai puternice

Stim cu totii negativitatea care inconjoara mediile sociale. Anxietatea pe care o poate instila in noi, comparatia pe care o impunem asupra noastra si ideea ca altcineva traieste o viata perfecta – cand, in realitate, este pur si simplu un rol important. Dar cum ramane cu capacitatea de a uni oamenii, de a oferi inspiratie si de a ne face mai puternici? Iata cum media sociala a imputernicit urmatoarea generatie de femei

Social media ne-a dat capacitatea de a ne conecta atat de usor cu oameni care impartasesc aceleasi pasiuni, aceleasi iubiri si aceleasi interese. Ne-a oferit o priza pentru a putea sa impartasim subiecte, opinii si continut pe care noi insine l-am creat si impartasim rapid si cu usurinta. Stereotipurile de la locul de munca au vazut deseori femeile ca fiind silentioase, probabil ca nu au increderea de care au nevoie pentru a-si da seama cat de importanta este vocea lor, dar platformele sociale din anii 2000 ne permit o plasa de siguranta pentru a ne creste increderea si vocea noastra. Deseori vazuta ca fiind negativa pentru unii, abilitatea de a lucra la cea mai increzatoare voce si de a contracara si de a impiedica stereotipurile anterioare este cu siguranta un lucru pozitiv pentru cei care doresc o platforma sigura pentru vocea lor.

Social media ne-a ajutat sa cream o industrie care abia acum a existat acum 10 ani. Cresterea influencerilor, a bloggerilor si a creatorilor de continut a fost fenomenala si pur si simplu a explodat. Uitati-va la cate antreprenori sef de fata se creeaza, deoarece platformele sociale au dat femeilor un punct de plecare pentru a-si impartasi creativitatea. Indiferent daca sunteti de acord cu industria in ansamblu sau alegeti doar sa urmati ocazional creatorul de sex feminin online, factorii care influenteaza impactul asupra obiceiurilor de cumparaturi, asupra puterii marcii si asupra ridicarii altor femei sunt incontestabile.

Deci, data viitoare cand va simtiti inhibate de negatiile platformelor sociale atat de des strigate de pe acoperisuri, ganditi-va la modul in care femeile imputernicite devin si cum putem continua tendinta sa imputernicim urmatoarea generatie de lideri care vor continua sa schimbe lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *