Ce s-a intamplat cu James Charles?

Fanii tutorialelor de make-up au fost zguduiti zilele trecute de scandalul iscat intre doi dintre cei mai ucnoscuti beauty gurus: James Charle si Tati Westbrook. Scandalurile par sa il urmareasca pe James Charles, tanarul care s-a facut remarcat prin aparitia sa pe coperta revistei Cover Girl, in calitate de primul model masculin de pe coperta unei reviste dedicate exclusiv femeilor. In timp ce lansarea lui a fost extrem de controversata, nici viata lui nu este lipsita de suisuri si coborasuri.

Zilele trecute, Tati Westbrook a facut public printr-un videoclip pe Youtube faptul ca a fost tradata de bunul ei prieten, James Charles. Lovitura este cu atat mai dura cu cat Tati l-a sustinut inca de la inceput pe James, ajutandu-l cu bani, expunere si contracte, prin intermediul sotului ei. James a raspuns si el printr-un clip in care isi cere scuze, dar fanii nu par sa fie multumiti, fapt ce a condus la schimbari majore in numarul abonatilor pentru James, dar si pentru Tati.

De ce s-au certat James Charles si Tati?

Cu ocazia festivlaului Coachella, James Charles a acceptat sa promoveze niste vitamine care imbunatatesc starea de spirit si aspectul pielii. Fapt ce a deranjat-o pe acum fosta sa prietena, Tati, deoarece ea detine o alta firma care produce pastile similare. Acest lucru inseamna ca James a promovat concurenta, fara ca macar sa isi anunte prietena. In urma clipului de peste 40 de minute postat de Tati, James Charles a pierdut extrem de multi abonati, in timp ce Tati a castigat. De asemenea, foarte multe vedete si-au exprimat opinia printr-un simplu unfollow catre James Charles. Personalitati precum Jeffree Star, Demi Lovato si familia Jenner-Kardashian i-au dat unfollow youtuberului.

James Charles a inregistrat un record

Nu se stie cat de departe va merge acest scandal deoarece sunt foarte multe canale care se folosesc de aceasta situatie pentru a crea clipuri si pentru a genera vizualizari. Cu toate acestea, James Charles a reusit sa inregistreze un record impresionant, desi este unul negativ. James Charles este primul youtuber din istorie care a reusit performanta de a pierde 1 milion de abonati in doar 24 de ore. Se pare ca acest scandal il va afecta pe termen lung si in momentul de fata nu stim daca se va intoarce in lumina reflectoarelor la fel de increzator.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *