Lucruri interesante despre gradina

Gradina ta este plina de secrete. Cand stii aceste secrete, te va ajuta sa cresti o gradina frumoasa si sanatoasa. Desi gradinaritul inca necesita dedicare si pricepere, exista multe lucruri distractive despre gradina dvs. care ar putea face mentinerea acesteia un pic mai usoara.

Plantele raspund la sunet
Ati auzit (sau ati vazut) ca oamenii vorbesc cu plantele lor? Poate ca ati auzit povestea veche care vorbeste cu plantele voastre va promova de fapt cresterea.Poate suna stupid, dar plantele raspund la sunet. Vibratiile de la sunet pot afecta cresterea lor. Studiile au aratat ca sunetele precum muzica si vocea ta pot contribui la cresterea si sanatatea gradinii tale.

Sunt daunatori buni
Intotdeauna credem ca un daunator in gradina provoaca mai mult rau decat bine. Exista daunatori acolo, care sunt efectiv benefici pentru gradina ta. Partea grea este determinarea acestora. Multi daunatori sanatosi (inclusiv gargarite, paienjeni,si gandaci) se alimenteaza de la alte insecte si daunatori care pot provoca daune gradinii dvs. Deci, daca observati unele dintre aceste insecte, nu va ingrijorati. Ei fac o treaba importanta care va va usura viata pentru a va mentine gradina.

Fluturasii sunt insecte frumoase care inclina in jurul unei gradini sanatoase, de obicei. Adesea credem ca este culoarea din gradina care atrage fluturi. Desi poate fi adevarat, ei ajung la mirosul si nectarul unei plante care atrage un fluture.

Diferite tipuri de compostare
Stim ca gradinile iubesc compostul. Asta pentru ca ele ajung sa absoarba toate substantele nutritive ramase din compost. Cu toate acestea, nu trebuie sa fii un compozitor dedicat gradinii tale pentru a avea beneficii similare. Desi avand un compartiment de compost va reduce cantitatea de gunoi pe care o aveti, nu este necesar sa faceti acest lucru pentru gradina dvs. in mod necesar. In schimb, aplicarea directa a elementelor solului, cum ar fi batoanele de cafea folosite, coaja de banane tocate si alte materii organice, va da plantelor substantele nutritive pe care le cauta, pe masura ce ele se descompun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *