Mariaj fericit

Fiind legati unul de celalalt pentru tot restul vietii, poate parea la inceput o posibilitate descurajanta. Cu toate acestea, veti gasi milioane de oameni din intreaga lume care se supun ritualului casatoriei, facand juramantul de a impartasi spatiul si sufletul lor unii cu altii. Aceasta nevoie umana de companie se intensifica odata cu trecerea timpului. Nimeni nu vrea sa ajunga singur intr-o lume disocianta. Acesta este motivul pentru care oamenii isi dau adesea drumul pentru a-si face casatoria. Potrivit unui terapeut faimos, casatoria nu este un simplu schimb de inele. In schimb, este un act de echilibrare care are un efort constient de mentinere.

Pentru a va ghida, iata cateva sfaturi despre cum sa pastrati o casnicie fericita:

Aveti o viata in afara relatiei
Ati auzit despre un incendiu care arde cu o intensitate de neegalat la inceput, dar apoi se stinge in cateva secunde odata ce s-a epuizat? Acest lucru se intampla cand sunteti supra-investit in relatia dvs. Deci, luati abordarea moderata a casniciei dvs. Acordati-va corespunzator personalitatii bogate in afara relatiei si incurajati partenerul dvs. sa faca acelasi lucru. In acest fel, cand veti avea parte de ceva timp impreuna, il veti pretui cu adevarat.

Nu va fie frica sa faceti compromisuri
Interesele variaza si acesta este un fapt natural. Depinde de tine cum aduci o rezolvare a conflictului in casnicia ta. Amintiti-va, compromisul intr-o casatorie nu ar trebui sa fie niciodata unilateral pentru ca este distructiv. Distruge persoana fizica si psihologica pana la un punct in care ei nu mai ingrijesc partenerul. Din moment ce nu exista o casatorie perfecta, asigurati-va ca amandoi sunteti in ea in mod egal, la bine si la rau.

Extindeti increderea dvs.
Acest punct nu poate fi suficient. Fie ca este vorba despre loialitatea relatiilor sau deciziile semnificative, credeti ca partenerul dvs. are suficient potential pentru a-l realiza cu succes. Daca sunteti in mod constant paranoic ca mariajul nu va functiona, va ucide relatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *