5 Aplicatii de dating pe care sa le incerci

Este vara, majoritatea cuplurilor ies in oras, iar tu esti singur? Niico problema! Iata 5 aplicatii de dating pe care trebuie sa le incerci:

Bristlr

A inceput ca o joaca, dar acum este o aplicatie in toata regula. Aceasta se bazeaza pe atractia femeilor pentru barbatii cu barba. Este dezvoltata ca orice alta aplicatie de dating, singura diferenta fiind target-ul. Este folosita de foarte multi oameni, indiferent de orientarea lor sexuala si este disponibila pe iOS si Android.

Hater

O idee ingenioasa, Hater este o aplicatie care isi propune sa aduca impreuna oamenii care urasc aceleasi lucruri. Similara cu Tinder, doar ca in acest caz dati swipe left si right peste lucruri care va pot provoca sentimente negative. Este o aplicatie gratuita pentru Android si iOS.

Whispar

Whispar este o aplicatie care inlocuieste mesajele text cu cele vocale. In loc sa alegeti in functie de poza cuiva, ii veti asculta vocea, ceea ce face intreg procesul mult mai intim, reusind sa creeze chiar o conexiune intre persoane. Se poate descarca gratuit pentru iOS si Android.

Boompi

Desi nu pare sa iasa in evidenta fata de alte aplicatii de dating, este insa o aplicatie creata special pentru femei. Fie ca isi cauta o partenera, un bff sau doar o confidenta, femeile care isi dau una alteia ca sunt interesate pot incepe o conversatie pe chat-ul privat al aplicatiei. Ca si celelalte, este o aplicatie gratuita, disponibila pentru iOS si Android.

F*ck, Marry, Kill

Aceasta aplicatie este inspirata de jocul cu acelasi nume. Conceptul este simplu: primesti trei nume si trei intrebari. Cu o persoana trebuie sa te casatoresti, cu o alta sa ai o aventura si pe alta sa o omori. Stai linistiti, nu se intampla asa in realitate, dar este extrem de amuzant. Este disponibila pe iOS si Android.

Ati incercat vreuna pana acum? Cum vi se par?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *