Doctorii comit greseli

Gandul de a merge sub cutit si de a avea o procedura medicala este infricosator. Dar, deoarece nu puteti face nimic, veti asculta sfatul medicului dumneavoastra si veti face operatii. Din pacate, se poate intampla un malpraxis chirurgical. Poate duce la rani si chiar la moarte. In alte cazuri, greseala medicului duce la o cerere de malpraxis medical. Deci, ce sa faci daca un medic face o greseala?

Tipuri de greseli medicale chirurgicale

Nu este usor sa mergi sub cutit. Un pacient va fi neputincios, bazandu-se doar pe medic si personalul medical. Este taiat deschis in timp ce este inconstient. Dar avand o interventie chirurgicala, un pacient spera sa se imbunatateasca. Din pacate, pot aparea greseli, chiar si in cele mai simple operatii.Urmatoarele sunt cele mai frecvente greseli chirurgicale care se pot intampla in timpul procedurii:

  • Obiecte straine lasate in interiorul corpului: Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli chirurgicale. Chirurgii ar putea lasa tampoane de tifon sau chiar un bisturiu in corpul pacientului, provocand durere si / sau infectii. In alte cazuri, obiectele straine lasate in interior pot provoca moartea pacientului daca este nesupravegheat.
  • Greseli de anestezie: este o eroare chirurgicala fatala atunci cand este administrata in exces. Cand se intampla acest lucru, pacientul nu va primi suficient oxigen cerebral, ceea ce duce la afectarea creierului si, in cele din urma, la moarte. In unele cazuri, anestezia poate sa nu fie suficienta, ceea ce duce ca pacientul sa se simta amortit, sa aiba dureri si sa se trezeasca in mijlocul operatiei.
  • Pacient gresit: este o alta greseala chirurgicala comuna care poate duce la moarte atunci cand exista o eroare in timpul verificarii preoperatorii. Drept urmare, ei efectueaza o interventie chirurgicala la un pacient gresit.
  • Locul chirurgical incorect: Un medic poate opera pe partea gresita a corpului. Se poate intampla cu amputatii sau transplanturi de rinichi, ceea ce duce la o greseala chirurgicala.
  • Leziuni nervoase: Aceasta greseala poate duce la o viata de dizabilitate sau durere. Se intampla doar cu un tremur de mana sau cu o palpaire incorecta a incheieturii. In alte cazuri, o alunecare a bisturiului poate duce la leziuni ale nervilor si invaliditate pe viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *