Obiceiuri ale persoanelor extrem de excelente

Daca esti ca majoritatea oamenilor, urmaresti sa ai succes in viata. Vrei sa fii excelent in tot ceea ce faci.

Cand eram la liceu, nu eram exact genul de student emerit. Nu mi-am facut temele si m-am descurcat prost la examene. Am fost lenes si nemotivat in scoala. Totusi, dupa un timp, mi-am dat seama ca nu asta voiam sa fiu. Aceasta nu a fost viata pe care m-am vazut ducand-o. Oamenii din jurul meu judecau si erau negativi si aveam destule din toate prostiile astea. Am avut destul de mult sa fiu discriminat si am decis sa intorc totul de atunci. Cand am intrat la Universitate, am inceput sa schimb lucrurile.

Aveti sfarsitul in minte

Totul incepe cu finalul – obiectivul sau viziunea pe care doriti sa o indepliniti.Imaginati-va unde vreti sa ajungeti. Vizualizati succesul.

Fa ceea ce iti place

Cand faci ceva ce iti place, este ca si cum ai un combustibil nelimitat care te pastreaza zilnic. Foamea de a excela in orice este mai mare decat daca faci altceva.

Munceste mai mult decat oricine

Nu stiu pe nimeni care a obtinut rezultate excelente, care nu a muncit din greu pentru a le obtine. O componenta importanta a excelentei este munca grea, munca grea si adevarata.

Fiecare moment conteaza.

Oamenii excelenti stiu ca timpul este extrem de valoros. Exista acest citat al lui Donald Trump pe care l-am citit intr-una dintre cartile sale si imi place absolut. El a spus ca timpul este mai pretios decat banii, deoarece puteti castiga banii inapoi, dar nu puteti recupera timpul. Acest lucru este cu absolut adevarat.

Fa actiuni pentru a obtine rezultatele tale

A trai o viata de excelenta inseamna a fi un sustinator al actiunii. Multi oameni spun adesea „Cerul este limita”. Filosofia mea personala este ca cerul nu este limita; noi suntem limita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *